Naučite kako da “pokradete lopova” – kratak kurs u srpskim bioskopima od 13. oktobra

0
46
Photo: Promo
Photo: Promo

Najnoviji špansko-argentinski hit triler “Pokradi lopova”, nastao pod režiserskom palicom Daniela Kalparsora, a po scenariju dobitnika nagrade Goja – Horhea Gerikaečevarije (za “Ćeliju 211”, a pisao je i scenario za film “Živo meso” Pedra Almodovara iz 1997.).

Photo: Promo
Photo: Promo

Grupa lopova, predvođena čuvenim Urugvajcem, planira pljačku banke u Valensiji. Cilj im je da obiju što više sefova i pobegnu kroz iskopan tunel, koji banku povezuje sa napuštenom metro stanicom. Međutim, službenik za odnose sa javnošću predsednika španske vlade otkriva da su lopovi, u stvari, u potrazi za inkriminišućim podacima o bivšem članu kabineta Gonzalu Sorijanu, koji je pao u komu posle saobraćajne nesreće. Pravu istinu o cilju pljačke – sefu broj 314, u kome su sakrivena škakljiva dokumenta, zna samo Urugvajac. Tako je trebalo da ostane, da pljačka nije krenula po zlu. Tunel do metroa, planirana odstupnica pljačkaša, biva poplavljen usled obilnih padavina, zbog čega oni ostaju zarobljeni. Novonastala situacija izazvaće nepoverenje i sukob među članovima bande, što će dati odgovor na suštinsko pitanje: “Ko koga pljačka?”

Photo: Promo
Photo: Promo

“Pokradi lopova”stiže u domaće bioskope 13. oktobra 2016. Do sada, film je sa velikim uspehom prikazan u Argentini, Rusiji, Velikoj Britaniji, Urugvaju, Portugalu, Grčkoj i Čileu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime