Cinemafest – Novi filmski standard Srbije i regiona

0
95
Photo: Promo
Oglasi

U subotu 29. oktobra u Sava Centru startuje Cinemafest. Nova filmska revija koja je osmišljena od strane renomiranih filmskih distributerskih kuća i eminentnih filmskih stručnjaka, garancija je vrhunskog filmskog programa i uživanja za ljubitelje filma koji će imati priliku da pogledaju najkvalitetnija ostvarenja nove svetske produkcije.

Ivan Karl/ Photo: Promo
Ivan Karl/ Photo: Promo

Pod programskim vođstvom selektora Ivana Karla repertoar prvog Cinemafesta obiluje poznatim autorskim imenima i holivudskim premijerama. Ovogodišnji izbor Ivana Karla je: novi film Pedra Almodovara (“Hulieta”), Bena Afleka (“Računovođa”), Kolina Firta i Nikol Kidmen(“Genije”), Sare Džesike Parker (“Svi putevi vode u Rim”), Faitha Akina (“Tschick”), Marion Kotijar (“Sa zemlje Meseca”).

Svečano otvaranje Cinemafesta je rezervisano za ljubimca beogradske publike ,Vudija Alena, i njegov novi rad “Visoko društvo” kojim je otvoren ovogodišnji festival u Kanu.

Photo: Promo
Photo: Promo

Revija će biti svečano zatvorena premijerom domaćeg filma “Ime Dobrica: prezime nepoznato” sa legendarnim Slavkom Štimcem u glavnoj ulozi, a u režiji Srđe Penezića.

Sve naslove moći će da vide i gledaoci u Kragujevcu, Budvi i Podgorici. Beograđani će filmove pored premijernih termina u Sava Centru moći da pogledaju i u bioskopu Cineplexx (Delta City).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime