Home»Knjige»“Oštri predmeti” Džilijen Flin – novo izdanje Lagune

“Oštri predmeti” Džilijen Flin – novo izdanje Lagune

Laguna je upravo objavila roman "Oštri predmeti" Džilijen Flin, autorke neprikosnovenih svetskih bestselera "Iščezla" i "Mračna mesta", po kojima su snimljeni flimovi

0
Shares
Pinterest Google+

Novinarka Kamil Priker dobija zadatak da se vrati u svoj rodni grad u Misuriju ne bi li napravila reportažu o otmici i ubistvu dve devojčice. U svom domu koji je davno napustila Kamil će dočekati nove uvrede, neurotična, hipohondrična majka i prerano sazrela trinaestogodišnja polusestra uznemirujućeg ponašanja. Povratak u majčinu kuću prizvaće sva mučna sećanja na tragične događaje iz detinjstva.

Kako Kamilin izveštaj o nasilnom zločinu bude napredovao, ona će početi da se identifikuje sa mladim žrtvama – sve više i sve jače. Progonjena davnim strahovima Kamil će morati da reši sopstvenu psihološku zagonetku kako bi došla do istine o zločinu, ali i da bi preživela povratak kući.

Photo: Promo
Photo: Promo

– Šest godina pre nego što je objavila “Iščezlu”, Džilijen Flin već je zadivila književne kritičare ovim mračnim, uznemirujućim romanom koji vas ispunjava sumnjom i tera da preispitujete svoje pretpostavke do poslednje stranice – Essentials

Roman “Oštri predmeti” bio je finalista za nagradu Edgar 2006. i dvostruki dobitnik britanske nagrade Dager. Entertainment One je već okupio tim koji radi na pretvaranju ove knjige u mini-seriju s jednosatnim epizodama.

 

Previous post

(P)ostanite čudnovati uz gospođicu Peregrin

Next post

Oktobarske premijere na Nacionalnoj Geografiji - Od Bilija Kida do života na Marsu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *