Home»Kultura»Pozorište»Vojcek otvara sezonu u teatru Le Studio

Vojcek otvara sezonu u teatru Le Studio

Le Studio otvara sezonu u petak 23. i subotu 24. septembra u 20 časova predstavom "Tom Vejtsov Vojcek", postavljenom od strane "čika Tomija" kao mjuzikl 21. veka

0
Shares
Pinterest Google+

Ovog vikenda je na repertoaru teatra Le Studio koncertna predstava “Tom Vejtsov Vojcek”, omaž legendarnom “Vojceku” Boba Vilsona, nastala u saradnji sa Rain Dogs, poznatim beogradskim tribjut bendom. Intrigantna priča o ljubavi, prevari, ubistvu i gubitku razuma, upotpunjena je, već dobro poznatom, mračnom muzikom Toma Vejtsa. Bihner je, ovom dramom, dao vrlo precizan prikaz duboko uzdrmanog sveta, ali i dijagnozu trenutka u kome živimo.

Tom Vejtsov Vojcek/ Photo: Promo
Tom Vejtsov Vojcek/ Photo: Promo

Le Studio, “skriveni teatar Beograda” je potpuno netipično mesto. Enterijer više podseća na dnevnu sobu ili vaš omiljeni bar, nego na pozorišta na koja ste navikli. Popećete se na prvi sprat jedne sasvim obične dvorišne kuće u Venizelosovoj 42, dočekaće vas prijatna domaća atmosfera začinjena finom muzikom, smestićete se u udobne kauče i uživati u direktnom, iskrenom i emotivom pozorišnom činu koji se nakon izvođenja nastavlja u opuštenom razgovoru sa članovima umetničkog tima.

Previous post

Samo za najhrabrije, jer - Ona se vratila u Bler...

Next post

Rusi pevaju "Verujem, ne verujem"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *