Home»Muzika»IMAN, PRVI PUT POSLE BOUVIJEVE SMRTI: Bila je ovo teška godina, ali držim se

IMAN, PRVI PUT POSLE BOUVIJEVE SMRTI: Bila je ovo teška godina, ali držim se

Otkako je legendarnog muzičara Dejvida Bouvia u januaru prigrlila zvezdana prašina, njegova supruga, nekadašnji supermodel Iman, bila je relativno tiha, osim nekoliko postova na društvenim mrežama.

0
Shares
Pinterest Google+

Iman se prvi put pojavila u javnosti posle smrti svog muža 14. septembra na reviji Toma Forda, na New York Fashion weeku.

Iman (61) je pri put otvoreno progovorila o smrti svog muža u emisiji “Good Morning America”, gostujući kod Džoa Zija. Govorila je o Dejvidovoj borbi s rakom, o tome kako je brinuti o svojoj poćerki, 16-godišnjoj Aleksandriji Zari Džouns, ali i kako je podnela gubitak svoje majke koja je preminula dva meseca posle Bouvija.

– Držim se, držim se – rekla je Iman.

Iman, koja i danas izgleda poput supermodela, takođe je pokazala zlatnu ogrlicu koju ne skida i na kojoj piše “David”. Ogrlicu je dizajnirala Hedi Silman.

– Nosiću je dok ne umrem – rekla je Iman i dodala: – Bila je ovo teška godina, ali držim se.

Neposredno pre Bouvijeve smrti u januaru, Iman je otvoreno pričala o njihovom 23 godine dugom braku emisiji Opre Vinfri “Where are they now“.

– Mislim da je tajna dobrog braka prvenstveno tajming. Morate da budete u pravim periodima svojih života da bi ste bili spremni za vezu koja traje večno, da ta druga osoba postane prva, a ne sporedna stvar.

 

Previous post

Kanadski pisac, autor scenarija za film "Polje snova", dobrovoljno se podvrgao eutanaziji

Next post

Green Day – bend kome nikad nije dosadno

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *