Veliki oktobarski koncert Mortal Kombata u Novom Sadu

0
83
Oglasi
Mortal Kombat/ Photo: Marko Ristić
Mortal Kombat/ Photo: Marko Ristić

Mortal Kombat navikao je već fanove iz ovog dela Srbije na jesenje solo koncerte u Novom Sadu. Jedino je prošla godina bila izuzetak jer su imali nastup na NS Koncertu godine koji je bio odličan i privukao je brojnu publiku u veliku dvoranu SPENS-a čime su potvrdili status jednog od najupečatljivijih i najboljih bendova domaće scene.

U međuvremenu izdali su novi album, “Besprekorna pobeda”, koji je publika odlično prihvatila i vrlo brzo naučila “gradivo” te su se pesme sa ovog izdanja pevale horski ubrzo nakon objave. U klubu “The Quarter” 22. oktobra Mortal Kombat će organizovati Oktobarfest jer kako drugačije nazvati događaj u oktobru.

Mortal Kombat/ Photo: Facebook
Mortal Kombat/ Photo: Facebook

Povodom koncerta, momci iz benda, uputili su pisanu pozivnicu sa duhovitim pojašnjenjem naziva:  – Poštovani prijatelji, sa ponosom vam predstavljamo najavu za novosadski koncert koji se nekako uvek namesti pred kraj godine. To je već postalo tradicija, a tradicionalni koncerti moraju imati neko ime… OKTOBERFEST!!! Smatramo da je ovo ime skroz adekvatno za koncert koji se dešava u oktobru i nadamo se da ovog puta neće ispasti problem kao onomad kada smo isti nazvali BELGRADE BEER FEST jer smo ga pravili u Beogradu i prodavali pivo… U svakom slučaju, dođite da se družimo, da popijemo i da zagalamimo! Imaćemo još neke goste iznenađenja i nadrkaćemo klub sa dodatnom rasvetom da izgleda kao u diskoteci. Ako ovo prođe kako treba, sledećeg leta ćemo organizovati i zaječarsku Gitarijadu.

Kao gosti na ovom koncertu nastupaće beogradski bend Bolesna štenad, ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji po ceni od 500 dinara, a na dan koncerta, ako ih preostane, prodavaće se po ceni od 700 dinara. Prodajna mesta: Gigstix, DD Tickets, Shamrock Bar (Mite Ružića 5, Novi Sad), Mungos (pasaž u Zmaj Jovinoj 2, Novi Sad), Felix (TC Sremska, Beograd).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime