“Čikaške perverzije – integralna verzija” u Sava Centru

0
104
"Čikaške perverzije"/ Photo: Dunja Dopsaj
Oglasi

“Perverzije” su 29. juna prvi put izuzetno uspešno izvedene u Sava Centru pred oko 2.300 Beograđana, najbrojnijom publikom predstave na pojedinačnom izvođenju do sada. Prestižna beogradska dvorana pokazala se kao odgovarajuća, bitna veličina za narasle “Perverzije”, za koje izuzetan interes publike ne jenjava čak ni nakon spektakularnog niza od 60-tak izvođenja u poslednjih godinu i po dana, u Domu omladine Beograda, Pozorištu mladih u Novom Sadu i drugim sličnim prostorima.

"Čikaške perverzije"/ Photo: Dunja Dopsaj
“Čikaške perverzije”/ Photo: Dunja Dopsaj

– Sava centar se pokazao kao novo, idealno mesto za “Perverzije”. Sa brojem posetilaca po izvođenju ne preterujemo, idemo dokle može da se očuva pozorišna atmosfera, a tek nam prostrana, velika pozornica Sava centra pruža pravu priliku da se razmašemo i razigramo – ističe Gagi Jovanović.

“Čikaške perverzije” u integralnoj verziji, kakva će biti izvedena 22. oktobra u Sava centru, obogaćene urnebesnom scenom u porno bioskopu, glumačkoj ekipi je prirodato nekoliko atraktivnih plesačica, a upečatljivi novi vizualni dodaci su u skladu sa potrebama produkcijski izuzetno zahtevne predstave.

"Čikaške perverzije"/ Photo: Dunja Dopsaj
“Čikaške perverzije”/ Photo: Dunja Dopsaj

Ulaznice za “Čikaške perverzije – Integralno” 22. oktobra koštaju 800, 1.000, 1.200 i 1.500 dinara na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime