Mel Gibson se vraća na veliko platno sa filmom “Zaštitnik”

0
92
Oglasi
"Zaštitnik"/ Photo: Promo
“Zaštitnik”/ Photo: Promo

Pripadnike jačeg pola koji se odluče da sa ortacima pogledaju ovo ostvarenje u okviru Men`s night događaja, očekuje na poklon primerak Auto Bild magazina uz svaku kupljenu ulaznicu, kao i osvežavajuće pivo.

U filmu Zaštitnik, Mel Gibson glumi bivšeg osuđenika Džona Linka čija je šesnaestogodišnja ćerka upala u probleme sa nasilnim dilerima droge. Iako se Džon donekle primirio i privremeno odustao od svojih ranijih burnih aktivnosti, igrom slučaja se vraća u “igru” na ivici zakona i razuma, kako bi zaštitio svoju otuđenu ćerku i ponovo sa njom uspostavio roditeljski odnos. Pored Gibsona, u filmu igraju i Erin Morijarti, Dijego Luna i Majkl Parks.

"Zaštitnik"/ Photo: Promo
“Zaštitnik”/ Photo: Promo

Iako je Mel Gibson imao težak period u poslednjih nekoliko godina, zbog donošenja nekoliko nepromišljenih odluka u svom ličnom životu, ovo bi mogao da bude novi početak njegove karijere, budući da se vraća žanru u kojem ga publika najviše voli.

Karte za Men`s night i projekciju filma “Zaštitnik“ su već u prodaji, sve informacije možete naći na sajtu www.cineplexx.rs. Film se nalazi u distribuciji MCF MegaCom Film distributerske kuće.

https://www.youtube.com/watch?v=Rawj1JPWFZo&feature=youtu.be

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime