2Cellos najavili koncert u Beogradu: U Skadarliji su najbolji ćevapi, čitav “vek” se spremamo za Arenu

0
103
Oglasi

Umesto bilo kojeg fensi mesta koje su mogli da odaberu kako bi najavli svoj koncert u Beogradu, 2Chellos su se odlučili za restoran “Tri šešira” u Skadarliji. Kako kažu – zbog najboljih ćevapa.

Luka Šulić i Stjepan Hauser održali su konferenciju za novinare kojom su i zvanično najavili svoj konvert u Kombank areni, 25. marta 2017. godine. I to nje bilo kakav koncert. Jer, beogradski koncert će ujedno biti i premijera njihovog novog, četvrtog po redu albuma.

Photo: Andreja Ignjatović
Photo: Andreja Ignjatović

 

Na  albumu će se nalaziti filmska muzika, jer, kako je Luka rekao, to je nešto što su oduvek želeli i povratak na početak njihovih karijera. Takođe, momci iz 2Cehellos kažu da su tek sad spremni za Kombank arenu, da svakim nastupom postaju sve bolji i da su hiljade koncerata pre ovog bili samo priprema za ono što ih čeka u martu sledeće godine. 

Luka i Stjepan su na konferenciji bili veoma raspoloženi za priču i potvrdili da imaju sjajn odnos sa novinarima. Pitali smo ih da li imaju nameru da uskoro obrade i neku srpsku pesmu, na šta je Luka odgovorio: –  Verovatno. Mnoge srpske pesme zvuče lepo na violončelu. 

Photo: Andreja Ignjatović
Photo: Andreja Ignjatović

Pitali smo ih i kakav muzičar mora da bude da bi se pridružio njima i formirao, na primer, 3Chellos. – Treći član bi morao da bude mnogo dobar muzičar i pomalo lud – kroz smeh je odgovorio Stjepan.

Sudeći prema pozitivnoj energiji koju Luka I Stjepan šire nema sumnje da će koncert u martu sledeće godine biti apsolutno nezaboravan.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime