Home»Knjige»“Gde Dunav izvire”- Prvi roman Bojane Bles

“Gde Dunav izvire”- Prvi roman Bojane Bles

Novinarka i blogerka, Bojana Bles, objavila je svoju prvu knjigu "Gde Dunav izvire", a promocija je održana u prijatnom ambijentu "Bajloni Bar & Beyond", gde je autorka pred brojnom publikom predstavila roman

1
Shares
Pinterest Google+

Novinarka i blogerka, a od sada i spisateljica, Bojana Bles, objavila je svoju prvu knjigu pod nazivom “Gde Dunav izvire”. U prijatnom ambijentu prestoničkog “Bajloni Bar & Beyond”, autorka koja trenutno živi i stvara u Berlinu, pred brojnom publikom predstavila je roman koji donosi priču o hrabrosti, ljubavi i putovanjima.

Bojana Bles/ Photo Vladimir Zivojinovic
Bojana Bles/ Photo Vladimir Zivojinovic

– Ovo je roman o devojci koja napušta Srbiju i novi život započinje u Dubaiju. Od novinarke ona postaje stjuardesa, i upušta se u potragu – potragu za sobom. U Emiratima stiče nove prijatelje, na mnogobrojnim putovanjima upoznaje nove kulture i narode, širi svoje vidike… Osim toga, moja junakinja na letu upoznaje i čoveka svojih snova – objašnjava Bojana Bles.

Photo: Vladimir Živojinović
Photo: Vladimir Živojinović

Ova knjiga će biti prava poslastica za sve avanturiste i ljubitelje putovanja, jer Bojana na veoma živopisan način donosi priču o najrazličitijim destinacijama širom sveta – od Njujorka, preko Pekinga, Kejptauna, Los Anđelesa, do Amsterdama, Brizbejna, i same nas ostavljajući da sanjarimo o tim dalekim mestima. Roman “Gde Dunav izvire” u izdanju kuće Admiral Books u prodaji je u svim knjižarskim lancima i pojedinačnim knjižarama širom Srbije.

Previous post

Trijumf Beogradske filharmonije u Moskvi

Next post

Žarko Laušević: Od Miloša Obilića do Stefana Nemanje

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *