Neverne bebe na obali bluza – tamo gde im jeste mesto

0
32

Treći singl sa sedmog studijskog albuma Nevernih beba “Priča o nama” je pred publikom – optimistična i romantična akustična balada “Obala bluza”

Ovaj spot, posle hitova “Tu kraj nas” i “Priča o nama” najavljuje izlazak dugoočekivanog albuma za početak oktobra i to skoro pet godina posle albuma “Praštam”.

– I dalje pokušavamo da svojom muzikom pošaljemo neke važne poruke optimizma i ljubavi u vrtlogu tenzija i iskušenja kojima smo izloženi svakodnevno – kaže Milan Đurđević, frontmen benda, koji je u dvadeset tri godine dugoj karijeri odsvirao više od 2.020 koncerata.

Spot je sniman u Ubu i okolini i autentično oslikava predivnu prirodu tog kraja, još uvek nedovoljno afirmisanu kao deo turističke ponude Srbije. Savršeno uređeni prostor Fazanerije sa jezerom, beli i crni labudovi koji posetiocima jedu iz ruke, bajkoviti rasadnik ruža, apokaliptični ambijent kamenoloma ili nepregledna žitna polja sjajna su preporuka za ljubitelje prirode.

Neverne bebe/Photo: Promo
Neverne bebe/Photo: Promo

Setni zvuci usne harmonike i akustične gitare uz prepoznatljive glasove Tijane Sretković i Jelene Pudar, atmosfera pomalo zaboravljenih druženja uz logorsku vatru i emotivan tekst biće prava audio – vizuelna poslastica ne samo za poštovaoce opusa Nevernih beba, već i za sve ljubitelje kvalitetne muzike.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime