Bijonse UZELA ČAK OSAM MTV NAGRADA, potpuno zasenila Rijanu

0
48
MTV nagrade/Photo: mtv.com

Američka pevačica Bijonse pobednica je na ceremoniji dodele Em-Ti-Vi (MTV) video muzičkih nagrada (VMA) osvojivši glavnu nagradu za video klip godine pesmom “Formation” s poslednjeg albuma

Bijonse, koja je bila favorit s 11 nominacija, imala je na početku ceremonije u nedelju uveče u Medison skver gardenu u Njujorku nastup na kojem je izvodila pesme s albuma “Lemonade” posvetivši ih žrtvama poplava u američkoj saveznoj državi Luizijani.

Pevačica (34), poznata kao Kraljica Bi (Queen B), izvela je pesme “Pray You Catch Me” i “Hold Up”, koja je dobila nagradu najboljeg video klipa ženskog izvodjača, a završila je nastup pobedničkom pesmom “Formation”.

Najbolji muški video klip osvojio je Kalvin Haris s pesmom “This is What You Came For” na kojem se pojavljuje pevačica Rijana.

Rijana (28) bila je druga zvezda večeri s nagradom Vangard za celokupni opus. Ona je nastupala posle Bijonse i izvela svoje čuvene hitove medju kojima “Work”.

MTV nagrade/Photo: mtv.com
MTV nagrade/Photo: mtv.com

Legendarni britanski muzičar Dejvid Bouvi, koji je preminuo 10. janura, bio je posthumno nominovan u četiri kategorije, a osvojio je nagradu za umetničku režiju video klipa “Black Star” sa istoimenog i poslednjeg albuma.

Britanska pevačica Adel, koja je bila nominovana u osam kategorija, nije prisustvovala  ceremoniji dodele nagrada.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime