Angus ne zna šta će biti s AC/DC

0
70
AC/DC u River Plati/Photo:YouTube.com

 

Šta će biti s bendom AC/DC posle svetske turneje “Rock or Bust” ne zna ni sam Angus Jang.

U bendu više nema osnivača Malkolma Janga, bubnjara Fila Ruda, dugogodišnjeg frontmena Brajana Džonsona, a i basista Klif Vilijams najavio je povlačenje nakon završetka turneje.

– U ovom trenutku zaista ne znam – kaže Angus na pitanje šta donosi budućnost – Obvezali smo se da dovršimo turneju, a ko zna kako ću se osjećati posle toga? Kad stavite svoj potpis na nešto i kažete ‘napraviću to i to’, lepo je da na kraju možeš da kažeđ da si uradio sve što si rekao da ćeš uraditi.

AC/DC/Photo:YouTube.com
AC/DC u Lisabonu/Photo:YouTube.com

Angus je dodao da mu je Vilijams i pre početka turneje rekao da mu je ovo poslednja, kao i da su od prvog dana bili upoznati s problemima sa sluhom koji muče Džonsona:

Posle svakog koncerta je morao da ide na terapije i preglede. U jednom trenutku mu je to postalo prenaporno.

Na pitanje je li bend trebao da završi svoju priču onog trenutka kada su ‘izgubili’ Malkolma, Angus je odgovorio: “Možda”, ali i dodao:

– Malkolm je bio taj koji je gurao sve napred. Kad su bila krizna vremena, on je bio taj koji me pogledao i rekao da treba samo da radimo, sednemo i napišemo par pesama. To mu je bilo u krvi i imao sam osećaj da moram da nastavim, možda zato što sam bio s njim od samog početka.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime