Home»Muzika»Angus ne zna šta će biti s AC/DC

Angus ne zna šta će biti s AC/DC

0
Shares
Pinterest Google+

 

Šta će biti s bendom AC/DC posle svetske turneje “Rock or Bust” ne zna ni sam Angus Jang.

U bendu više nema osnivača Malkolma Janga, bubnjara Fila Ruda, dugogodišnjeg frontmena Brajana Džonsona, a i basista Klif Vilijams najavio je povlačenje nakon završetka turneje.

– U ovom trenutku zaista ne znam – kaže Angus na pitanje šta donosi budućnost – Obvezali smo se da dovršimo turneju, a ko zna kako ću se osjećati posle toga? Kad stavite svoj potpis na nešto i kažete ‘napraviću to i to’, lepo je da na kraju možeš da kažeđ da si uradio sve što si rekao da ćeš uraditi.

AC/DC/Photo:YouTube.com
AC/DC u Lisabonu/Photo:YouTube.com

Angus je dodao da mu je Vilijams i pre početka turneje rekao da mu je ovo poslednja, kao i da su od prvog dana bili upoznati s problemima sa sluhom koji muče Džonsona:

Posle svakog koncerta je morao da ide na terapije i preglede. U jednom trenutku mu je to postalo prenaporno.

Na pitanje je li bend trebao da završi svoju priču onog trenutka kada su ‘izgubili’ Malkolma, Angus je odgovorio: “Možda”, ali i dodao:

– Malkolm je bio taj koji je gurao sve napred. Kad su bila krizna vremena, on je bio taj koji me pogledao i rekao da treba samo da radimo, sednemo i napišemo par pesama. To mu je bilo u krvi i imao sam osećaj da moram da nastavim, možda zato što sam bio s njim od samog početka.

Previous post

Četiri kulturna događaja koji treba da pomognu da Novi Sad postane Evropska prestonica kulture

Next post

Otkriveno zašto Sleš nije postao gitarista The Stone Roses

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *