Mariah’s World, svet u kojem ništa nije kao što izgleda

0
90
Mataja Keri, Mariah’s World/Photo: Press
Oglasi

Osmodelna serija prati pevačicu koja započinje svoju “Sweet Sweet Fantasy” turneju u Velikoj Britaniji, Evropi i Africi, a uz sve to planira i svoje venčanje.

Maraja garantuje ekskluzivni pristup njenom životu iza mikrofona, uključujući porodicu, prijatelje i njen lični krug ljudi koji joj pomažu da bude na vrhu.

Mariah’s World (Marajin svet) biće premijerno prikazan u Evropi od 11. decembra. Seriju će moći da prate gledaoci  E! međunarodnih kanala, dakle u 153 zemlje na 24 jezika.

Mataja Keri, Mariah’s World/Photo: Press
Maraja Keri, Mariah’s World/Photo: Press

Ova najava dolazi neposredno nakon održavanja panela Asocijacije televizijskih kritičara (TCA) na kojem je Maraja imala centralno mesto govoreći o svojoj seriji. Pored toga, diva će početi drugi deo svog globalno hvaljenog  programa u Las Vegasu “Mariah #1 to Infinity” u Cezar palati krajem avgusta.

Najprodavaniji ženski izvođač svih vremena sa više od 220 miliona prodatih albuma i 18 singlova koji su zauzimali prva mesta (najviše među svim solo izvođačima ikada), Maraja Keri poseduje talenat i harizmu koja oduševljava publiku već četvrt veka. Kao pevačica, tekstopisac i producent, Keri je osvojila 5 Gremi nagrada, 21 nagradu American Music Awards, 14 Billboard Music Awards i Icon Award, a proglašena je za najboljeg Billboard umetnika decenije i za najbolju pevačicu milenijuma od strane World Music Awards.

Mataja Keri, Mariah’s World/Photo: Press
Mataja Keri, Mariah’s World/Photo: Press

Dobitnica nagrada za humanost, Maraja Keri je velikodušno posvetila svoje vreme i energiju u filantropske svrhe, uključujući  akcije Save the Music, World Hunger Relief, fondacije Elton John AIDS Foundation i Make-A-Wish Foundation, a 2006. uspostavljena je Mariah Carey Wish Icon Award.

Krajem leta  Maraja se vraća u Las Vegas a zatim kreće za Južnu Ameriku na svoju “Sweet Sweet Fantasy” turneju u Argentini, Čileu, Brazilu  i Meksiku.

Mariah’s World realizuju Bunim/Murray Productions u saradnji sa Magi zec Carpet Productions.  Gil Goldschein, Jeff Jenkins, Farnaz Farjam i Chris Ray su izvršni producenti za Bunim/Murray Productions.  Mariah Carey i Stella Bulochnikov su izvršni producenti.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime