Home»Muzika»2CELLOS u Beograd stižu sa ranim prolećem

2CELLOS u Beograd stižu sa ranim prolećem

Luka i Stjepan odlučili da počaste najverniju publiku u Beogradu: prvih 1000 karata po 20% nižoj ceni.

0
Shares
Pinterest Google+
2CELLOS / Photo: Promo
2CELLOS / Photo: Promo

Pred Lukom i Stjepanom je bogata koncertna godina, a 25.marta sledeće godine nastupiće u Kombank Areni.  Ako je suditi po njihovim koncertima širom sveta, interesovanje za karte je veliko. Momci su odlučili da svojoj najvernijoj publici omoguće kupovinu karte sa popustom – prvih 1000 karata možete kupiti po 20% nižoj ceni.

Najvatreniji fanovi u Zemlji izlazećeg sunca
Koliko su cenjeni u svetu govori i činjenica da su u Japanu dobili i – svoj dan. Naime, tamo je 20. januar proglašen 2CELLOS DANOM.

O 2CELLOS se priča i piše širom sveta. Izdali su već tri studijska albuma, čevrti je u pripremi, a njihov uspeh kontinuirano raste. Nastupali su sa mnogobrojnim svetskim muzičarima ali najveću podršku su dobili od Eltona Džona sa kojim su dve godine bili na turneji. Koliko su cenjeni u svetu govori i činjenica da su u Japanu dobili i – svoj dan. Naime, tamo je 20. januar proglašen 2CELLOS DANOM. Oni su ovih dana u Japanu na turneji, i poslali su video poziv na koncert.

2CELLOS/ Photo: Promo
2CELLOS/ Photo: Promo

Ne propustite priliku da kupite karte po nižoj ceni koje su u prodaji na blagajni Kombank Arene i Eventim prodajnim mestima. Cene karata se kreću od 1000 do 2700 dinara.

 

 

Previous post

Ovako talentovani klinci danas "čitaju" Poovog "Gavrana" (2016)

Next post

"Klub za vešanje" – da li je ovo najuzbudljiviji triler Tonija Parsonsa?

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *