STIŽE NASTAVAK NAHLADNIJE AVANTURE U ISTORIJI – “Ledeno doba: Veliki udar” od 14. jula u bioskopima

0
63

Studio “20th Century Fox” je i ovoga puta poverio uloge glumcima koji su se već odlično pokazali u prethodnim delovima ovog animiranog filma.

Glas glavnom junaku, mamutu Meniju, pozajmio je glumac Nikola ?uričko, omiljenog lenjivca Sida igra Srđan Miletić, Voja Brajović je ponovo tigar Dijego, a Isidora Minić sihronizuje mamuticu Eli.

Novom liku, hrabrom i opasnom dinosaurusu Gevinu glas je pozajmio Sergej Trifunović. Maša Dakić je oživela ćerku mamuta Menija i Eli, Breskvicu, a Duda Stojanović tumači lik Sidove babe.

Tomaš Sarić je neustrašivi Bak, dok su uloge zabavnih Kreša i Edija preuzeli Boris Milivojević i Lako Nikolić.

Rediteljka sinhronizacije animiranog filma “Ledeno doba: Veliki udar” je Iva Milošević.

Novi u timu su košarkaš Marko Kešelj, koji sinhronizuje zavodnika zeca Tedija, kao i dve devojčice iz Matematičke gimnazije, Ana Isaković i Emilija Petrinjac, koje sinhronizuju jednoroge Misti i Babls, drugarice Sidove najveće ljubavi Bruk.

U petom nastavku svima poznati junaci bore se da spreče smak sveta od asteroida koji uništavaju Zemlju.

Čitavu seriju nesrećnih događaja, kao i uvek, pokreće veverica Skret.

Njegova epska potraga za odbeglim žirom će ga katapultirati u svemir, gde će se dogoditi niz kosmičkih događaja koji prete uništenju celog sveta.

Kako bi se spasili od katastrofe koja im preti, Meni, Sid i Dijego, moraće da napuste svoj dom i krenu u nove avanture i to u egzotične zemlje u kojima upoznaju mnoštvo novih likova.

Nesinhronizovana i netitlovana verzija u 3D-u biće prikazivana samo od 14. do 20. jula u bioskopu “Cineplexx” (Ušće).

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime