Home»Muzika»Sazrevanje opasno dobrog benda… She Loves Pablo predtavljaju album “Death Threats From Future Self”

Sazrevanje opasno dobrog benda… She Loves Pablo predtavljaju album “Death Threats From Future Self”

4
Shares
Pinterest Google+
She Loves Pablo/Photo: SheLovesPablo
She Loves Pablo/Photo: SheLovesPablo

Sjajni hrvatski rock bend She Loves Pablo predstaviće novi studijski album “Death Threats From Future Self” objavljen za Dostavu Zvuka/Dirty Old Label, 20. marta u klubu Boogaloo, što će biti i njihov dosad najveći samostalni nastup.

Zagrebački groove rockeri već 15 godina su u vrhu alternativne scene u Hrvatskoj, a uz divlje nastupe koji su redovno rasprodati, karijernim koracima sve više dokazuju da su predodređeni za velike svetske pozornice. Već ranije najavljen singlom “Houdini”, novi album “Death Threats From Future Self” je dodatna stepenica više najzrelijeg zvuka dosad, a odlikuju ga česte promene tempa, rifovi koji seku u memoriju i izuzetno decentno aranžmansko poigravanje s elektronikom uz razorni vokal frontmena Domagoja Šimeka, često popraćen slivenim višeglasjima Dimitrija Đokića ili pak silovitim Nenada Gajića.

Svu muziku potpisuje bend, a tekstove Domagoj Šimek. Produkciju, miks i master potpisuje Leonard Klaić, dok je snimanje odradio Mark Mrakovčić. Za artwork albuma zaslužan je Marko Sirovina, a za layout Marko Nemec.

Fizičko izdanje u CD i vinil formatu moći će prvi put da se kupi na koncertu, 20. marta u zagrebačkom klubu Boogaloo, a potom i u redovnoj prodaji.

Evo kako zvuče “novi” She Loves Pablo:

Previous post

Ovo možda niste znali... Ara Malikian, genije na violini, karijeru je započeo - u Beogradu, a sada se vraća u "svoj" grad...

Next post

Dokaz koji nam je srušio snove... "Carpool Karaoke" su najveća televizijska prevara... a da... i Deda Mraz ne postoji

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *