Home»Muzika»Ništa bez “kadilaka”… Frenkie, Kontra, Indigo najavili novi albom video singlom “Mosh Pit”

Ništa bez “kadilaka”… Frenkie, Kontra, Indigo najavili novi albom video singlom “Mosh Pit”

4
Shares
Pinterest Google+
Frenkie, Kontra, Indigo/Photo: Screen Grab
Frenkie, Kontra, Indigo/Photo: Screen Grab

Uvod u novi album “20/20“, koji je već dostupan u pretprodaji, Frenkie, Kontra, Indigo donose u vidu novog singla pod nazivom “Mosh Pit”.

Moćna, dinamična numera savršeno oslikava kombinaciju domaćeg jezika i slenga sa prepoznatljivim američkim bitom i to je upravo ono što nas na novom izdanju očekuje.

Frenkie, Kontra, Indigo album su još jednom snimali u Red Bull studiju, ovog puta u sunčanom Los Anđelesu. Trojica momaka zadržali su karakteristike svoje muzike, koje su nesumnjivo upotpunili novim iskustvom i sagledavanjem jednog novog sveta, iz njegovog epicentra.

Numera i spot “Mosh Pit” muzički i vizuelno oslikavaju upravo ovakav doživljaj. “Mosh Pit” predstavlja smjenjivanje energija i veština Kontre i Frenkiea, u pratnji masnog i modernog Indigovog bita, koji opet sadrži neke fundamentalne elemente repa.

Frenkie, Kontra, Indigo/Photo: Screen Grab
Frenkie, Kontra, Indigo/Photo: Screen Grab

U spotu smo u svom klasičnom elementu, samo što su lokacije egzotične (Kalifornija i Nevada) i, naravno, imamo jedan Kadilak kako i dolikuje na tim mestima – objašnjavaju FKI.

Singl “Mosh Pit” je prva digitalno dostupna numera sa predstojećeg albuma “20/20” u izdanju Universal Music Serbia, čiji se zvaničan izlazak očekuje 20. decembra.

– “20/20” je jedan album pun energije uz koji se možete voziti gradom, raditi neke svakodnevne aktivnosti ili ga pomno slušati kod kuće jer je pun poruka i fazona koje vam možda promaknu prvi put, pa morate da njih da se vratite. Do sada sigurno naš najžešći album, nema pauza i stanki, već se energija i napetost prožimaju od prve do poslednje trake. Bićemo iskreni – jedva čekamo da čujemo reakcije – najavljuju Frenkie, Kontra, Indigo.

Novo izdanje stiže tačno dve godine nakon albuma “Egzil” koji su FKI snimali 2017. godine u Japanu.

 

Previous post

Indijska faza irskih rokera... U2 predstavili novu pesmu "Ahimsa"

Next post

Ako je odbačeno, ne znači da nije dobro... 4. Restl fest od ponedeljka u KC Čukarica

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *