Home»Muzika»Pink Floyd objavljuju box-set “The Later Years”, sa 13 sati audio vizuelne magije legendarnog benda

Pink Floyd objavljuju box-set “The Later Years”, sa 13 sati audio vizuelne magije legendarnog benda

4
Shares
Pinterest Google+
Pink Floyd, Moiney/Photo: YouTube printscreen
Pink Floyd, Moiney/Photo: YouTube printscreen

Pink Floyd otkrili su da će koncertni film, koji se pojavljivao na ekranima tokom njihove turneje “Money” iz 1994. godine, biti jedno od mnogih audiovizuelnih “čuda” koja će biti predstavljena na predstojećem box setu “The Later Years”.

Neobičan insert izgleda kao oživeli hipnotički omot albuma, sa sve bizarnim sistemom razmene dobara, letećim tanjirom iz filmova B produkcijei bazenima punim novca koji pluta i koji, nekako, zajedno tkaju alegorijsko upozorenje o inflaciji i kapitalizmu.

Film “Money” – jedan od mnogih vizuelno osmišljenih namenski za koncerte Pink Floyd i predstavljen je tokom njihove turneje 1994. godine tokom promocije “The Division Bell” – biće zastupljen na box setu od 16 diskova “The Later Years”, koji treba da se pojavi 29. novembra. Box je prepun finalnih studijskih LP-ova i živih albuma tadašnjeg trija, kao i rartiteta – koncertnih filmova, neobjavljenih muzičkih spotova, dva 7-inčna singla, remiksovani “A Momentary Lapse of Reason” i još mnogo toga.

Pink Floyd je ranije objavio “ranu” verziju “Division Bell”, koja se takođe nalazi među 13 sati neobjavljenog materijala sada sačuvanog “The Later Years”.

HL/Izvor: rollingstone.com

Previous post

ČBS ZA HEADLINER: Naš princip, naš krst je - neodustajanje. Možda jesmo u manjini, ali dobar je kovač samo onaj koji kuje svaki dan

Next post

"The Outsider"... Predstavljen prvi trejler za novu seriju prema knjizi Stivena Kinga

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *