Home»Muzika»Kontra Label Night uz Rampu, Paper Animals, Kseniju Kuljaču i Šajzerbiterlemon 4. oktobra u Knap Clubu

Kontra Label Night uz Rampu, Paper Animals, Kseniju Kuljaču i Šajzerbiterlemon 4. oktobra u Knap Clubu

5
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Kontraa Label Night održaće se u petak, 4. oktobra u Knap Club u okviru petog Indirekt festivala. Te večeri nastupiće Kontrini izvođači: RAMPA, Paper Animals, Ksenija Kuljača i Šajzerbiterlemon.

RAMPA/ Photo: Aleksandar Stojković@013info
RAMPA/ Photo: Aleksandar Stojković@013info

Bend RAMPA (Radioaktivna Melodija Pančeva) nastao je početkom 2017. godine. Nije klasičan rok bend, jer u svirci kombinuje različlite žanrove, pa tu ima i primesa popa, bluza, fanka…

Sve to čini njihovu prepoznatljivu energiju na bini i pravi odličan odnos s publikom gde god da nastupaju.

I tematski pesme Rampe su raznovrsne pa pored klasičnih ljubavnih muzičkih priča ne beže ni od toga da se pozabave sivom svakodnevicom i socijalnim temama.

RAMPA su: Nikola Vlahović (bas gitara), Branimir Kolocka (vokal i violina), Aleksandar Simić (gitara), Ivan Solomun (bubnjevi), Nikoleta Nedeljković (vokal i klavijature) i Mihailo Đorđević (gitara).

Paper Animals/ Photo: Promo
Paper Animals/ Photo: Promo

Paper Animals je indie rock bend iz Beograda koji iskrenošću svojih pesmama dolazi do ljubitelja ovog zvuka.

Kombinacijom veselih melodija i melanholičnih tekstova proizvode jedinstvenu atmosferu na domaćoj sceni.

Prvi zvanični single i spot objavili su u aprilu 2018. godine, u junu iste godine nastupali su i u okviru Sofar sounds Belgrade, a u avgustu snimili su akustični session sa Kiremico Media.

U novembru iste godine objavili su pesmu “Division” koja je ujedno bila i prvi najavni singl debi albuma “Rock Paper Scissors”. Posle ovog, usledili su singlovi “Guts and Bones” i “Red Dots”.

Ekipu čine: Sofija Nedeljković (Vokal), Damjan Jovanović (Gitara), Darko Pasujević (Bass) i Marko Rakić (Bubnjevi).

Ksenija Kuljača/Photo: Kontra Promo
Ksenija Kuljača/Photo: Kontra Promo

Ksenija Kuljača je kantautorka iz Beograda. U martu ove godine objavila je svoj prvi album pod imenom “Snaga” za izdavačku kuću Kontra.

Muzičku karijeru započela 2000. godine kao studijski i koncertni prateći vokal grupe Neverne Bebe, na njihovim albumima “Južno od sreće” i “Best of”, kao i na koncertima širom zemlje.

Od 2006. do 2012. godine bila je član benda Funkestra, na nastupima u zemlji i regionu. Pored toga, nastupala je u svojstvu pratećeg vokala mnogim poznatim izvođačima pop i rok scene.

Godine 2013. i 2014. objavila je singlove “Snovi u vodi” i “Kada nebo zamolim”. Na ovim pesmama se ostvaruje kao kompozitor, tekstopisac i producent.

Šajzerbiterlemon/ Photo: dBox/ Produkcija
Šajzerbiterlemon/ Photo: dBox/ Produkcija

Beogradski garaž-pank bend Šajzerbiterlemon osnovan je 2014. godine. Pažnju javnosti izazvali su spotom za pesmu “Čudni ljudi”.

Album prvenac “Iza naših zidova” uspešno su koncertno promovisali u klubu Doma omladine u maju ove godine.

Šajzerbiterlemon su: Ana Đurović (bubnjevi), Mario Marković (bas, prateći vokal) i Jovan Sibinović (gitara, vokal).

Koncert u Knapu počinje oko 21:00 čas. Ulaznice po ceni od 350 dinara biće u prodaji od srede, dok će na dan koncerta (na vratima kluba) koštati 500 dinara.

Previous post

AUTOBIOGRAFIJA DEBI HARI ŠOKANTNA JE, KAO ŠTO JE I BLONDI (BILA)... Silovao je obožavalac, napao serijski ubica, a imala je i "vrelu epizodu" sa Dejvidom Bouvijem

Next post

TAKEN by NOiSE #002... Urok, Plamen Večnosti i Dichotomy Engine 19. oktobra u CK13

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *