Home»Fun»Novi Pokemon izgleda kao da je član grupe KISS… Džin Simons oduševljen

Novi Pokemon izgleda kao da je član grupe KISS… Džin Simons oduševljen

5
Shares
Pinterest Google+
Džin Simons/Photo: YouTube printscreen
Džin Simons/Photo: YouTube printscreen

Nintendo je nedavno otkrio nekoliko novih vrsta Pokemona koji će se pojaviti u igrici “Shield and Sword” koja je deo franšize Nintendo Switch.

Novi Pokemoni stižu u novenbru ove godine, a već sada je otkriveno kako će neki od njih izgledati. Neki privlače više pažnje, neki su slatki, neki su prava čudovišta, a jedan izgleda kao da je došao direktno iz grupe Kiss.

Obstagoon predstavlja završnu fazu u evoluciji Galarian Linoona, koji je pak evoluirao iz Galarian Zigzagoona, a vizualno ge je gotovo nemoguće ne povezati s imidžom popularne rock grupe. Ne samo da ga karakteriše crno bela boja, nego i sam dizajn neverojatno podseća na šminku koju ju popularizovala grupa Kiss, a u sve to ima i neverovatno dug jezik!

Obstagoon printscreen
Obstagoon printscreen

Posle brojnih poređenja koja su se proširila društvenim mrežama reagovao je i Džin Simons, basista i pevač grupe Kiss i – jako mu se svidelo.

Ne skrivajući oduševljenje muzičar je kratko prokomentarisao:

– Od trenutka kada su moja deca otkrila ta mala čudovišta, Pokrmone po svojoj kući srećem već decenijama. Kad sad vidim Pokemona koji kao da je stvoren u čast grupi Kiss – i sam se osećam počašćeno.

HL/Izvor: mixer.hr

Previous post

Skarlet Johanson na vrhu Forbsove liste najplaćenijih glumica, ali muškarci i dalje zarađuju mnogo više... Pitajte Dvejna Džonsona...

Next post

METALLICA POSTAJE SINONIM ZA DOBRA DELA... Džejms Hetfild poklonio svoju kolekciju retkih i vrednih automobila

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *