Home»Muzika»ODLAŽE SE POČETAK BEER FESTA ZA ČETVRTAK, 15. AVGUST

ODLAŽE SE POČETAK BEER FESTA ZA ČETVRTAK, 15. AVGUST

7
Shares
Pinterest Google+

Zbog najave RHMZ-a da će u sredu 14. avgusta biti izuzetno nepovoljni vremenski uslovi, uz jak vetar praćen grmljavinom i velikom količinom padavina, producent Belgrade Beer Festa je odlučio da početak festivala pomeri na četvrtak 15. avgust, a da festival traje i u ponedeljak 19. avgusta.

Odluka je doneta uz konsultaciju sa svim stručnim službama koje učestvuju u bezbednosnim procenama.

– Iako nismo srećni zbog novonastale situacije morali smo da preduzmemo sve mere, jer nam je bezbednost posetilaca festivala najvažnija. U toku su dogovori sa muzičkim grupama o određivanju novih termina nastupa o čemu ćemo javnost obavestiti u najkraćem mogućem roku – rekli su u Beogradskoj kulturnoj mreži.

Belgrade Beer Fest/ Photo: Promo
Belgrade Beer Fest/ Photo: Promo

Kako je za Tanjug pojasnila PR menadžer Belgrade Beer Festa Anja Zelić, zbog odlaganja otvaranja festivala za četvrtak, 15. avgust, deo programa od srede biće prebačen za ponedeljak, a ne ceo program.

– Nešto će od srede biti u ponedeljak, ali ne ceo program. Izvođač Džoni Mar (gitarista grupe The Smiths) je stranac koga sigurno ne možemo da prebacimo za ponedeljak. Još uvek traju pregovori sa njim da nastupi u četvrtak, ali to još uvek ne možemo da potvrdimo – navela je Zelić.

Kako je dodala, ukoliko Mar bude nastupio u četvrtak, onda će svakako neko iz četvrtka biti prebačen za ponedeljak.

Ponovila je da su pregovori sa izvođačima u toku i da će već tokom popodneva znati kako će izgledati konačan program.

Previous post

Još sedam dana do kraja konkursa za mlade heroje Srbije

Next post

"Tiho"... Poslušajte novi singl Buč Kesidija