Home»Kult»Motorhead na punk/metal pogon… Poslušajte nikad do sada objavljenu pesmu “Bomber”

Motorhead na punk/metal pogon… Poslušajte nikad do sada objavljenu pesmu “Bomber”

5
Shares
Pinterest Google+
Motörhead/ Photo: Facebook @OfficialMotorhead
Motörhead/ Photo: Facebook @OfficialMotorhead

Motörhead su u Le Manu u Francuskoj 1979. godine održali koncert i izveli, između ostalih i svoj punk/metal hit “Bomber” koji se sada može da se čuje u sklopu novog box seta koji će se fokusirati na sve ono što je bend do sada uradio.

Kako piše Rolling Stone magazin, video klip prikazuje Lemija Kilmistera kako luduje po pozornici i zamahuje vratom svog basa, dok su gitarista Fast Edi Klark i bubnjar Filiti Animak Tejlor zaslužni za održavanje ovog atomskog punk metal pogona. Na kraju Kilmister usmerava glavu svoje gitare prema publici i simulira ispucavanje metaka.

Ovaj snimak pojaviće se na box setu “1979” na kojem se nalaze albumi “Overkill” i “Bomber”, štampani na 180-gramskom vinilu zajedno s dvostrukim live albumima s njihove turneje iz 1979. godine. Uključen je i muzički magazin od 40 stranica nazvan Mëlody Breaker sa do sada neobjavljenim fotografijama i novim intervjuima iz tog razdoblja. Tu je i još jedan LP, sedam inčni “No Class”, “Bomber” tour program, “Overkill” knjiga tonskih zapisa, kao i kolekcija bedževa, a sve dolazi u crnom bajkerskom jacket boxu.

Box set izlazi 25. oktobra.

H/Izvor: music-box.hr

Previous post

PA ZAR TU ČUVENU KOSU...? Džin Simons se obrijao do glave za potrebe snimanja vojno/paranormalnog filma

Next post

Ortodox Celts na festivalu keltske kulture Lugnasad u Nasavrikiju: Prvi put sviramo u Češkoj, ali imamo posebne veze s tom zemljom...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *