4
Shares
Pinterest Google+

Eros Ramacoti započeo je treći deo velike “Vita Ce N’è” turneje u okviru koje dolazi i u Beograd 24. septembara u Štark Arenu, a sedeća mesta za ovaj koncert će uskoro biti rasprodata.  

Eros Ramacoti/Photo: facebook@ramazzotti.eros.official
Eros Ramacoti/Photo: facebook@ramazzotti.eros.official

Eros dolazi da osvoji Beograd, ali smo sigurni i da će i beogradska publika ponovo osvojiti srce i dušu ove velike zvezde koja se raduje ponovnom dolasku i ovu zemlju koju pamti po lepim uspomenama:

– Nosim prelepe uspomene sa svojih prethodnih koncerata u Srbiji. Uzbuđen sam i spreman da vašoj publici pružim jedinstveno veče dobre muzike i uživanja.

Da je uzbuđen i Beograd, govori i interesovanje za koncert – sedeća mesta za su skoro rasprodata, ali bilo bi dobro da što pre dođete i do svojih ulaznica za stajanje, u protivnom nećete imati priliku da učestvujete u odličnom koncertu i plešete sa jednom od najvećih zvezda današnjice.

“Vita Ce N’è” turneja kojom Eros promoviše najnovije studijsko izdanje, započeta je u februaru. Ovaj italijanski šarmer će tim povodom otputovati u više od 30 zemalja na pet kontinenata i održaće više od 90 koncerata.

Izveštaji sa svih već održanih koncerata u okviru turneje govore dovoljno. Počevši od vizuelnog identiteta koji je do detalja osmišljen i odlično uklopljen u atmosferu, preko odličnog ozvučenja i savršeno odabranih muzičara iz Italije i Amerike koji upotpunjavaju zvuk na najbolji mogući način, sve do dobro osmišljene set liste, modernih aranžmana pesama sa novog ali i i ranijih albuma i energije ovog neverovatnog izvođača koji uvek uspe da podigne publiku na noge…  sve je na ovoj turneji vredno pomena.

Najveće arene Evrope već doživele su neverovatnu atmosferu koju su im Eros i njegov tim priredili, a sada to zadovoljstvo imaju i posetioci festivala koji su odabrani za ovo leto u okviru trećeg dela turneje koji je nedavno započet.

Ovaj veliki šmeker i izuzetno harizmatičan čovek pritom ne dozvoljava da velike bine i profesionalno osmišljeni nastupi utiču na njegov odnos sa onima koji ga najviše vole – njegova komunikacija sa publikom je savršena, iskrena, a neretko ga i ponese toliko da i siđe “među ljude” i peva zajedno sa njima.

Bilo da jedva čekate da uživo čujete neki od starih, velikih hitova kakvi su “Se bastase una canzone”, “Un altra te”, “Fuoco nel fuoco”, “Cose de la vita”… ili ste već ozbiljno zavrteli u svojim plejerima “Vita Ce N’è”, “Per le strade una canzone” ili bilo koju od pesama sa najnovijeg izdanja, koncert u Areni će vas sigurno oduševiti, jer, Eros Ramacti  odlično  razume one koji ga vole i ume da priredi odličan koncert.

Ulaznice za koncert Erosa Ramacotija u Štark Areni i u organizaciji Charm Music Serbia možete da nabavite na svim prodajnim mestima Ticket Visiona.

 

Previous post

ARHANGEL FEST OVOG VIKENDA U GROCKOJ... POZNATA SATNICA FESTIVALA

Next post

"Ne dam vam ništa"... Petrovački Mister Hajd predstavio novi video singl i najavio prvi album

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *