Home»Muzika»ARHANGEL FEST OVOG VIKENDA U GROCKOJ… POZNATA SATNICA FESTIVALA

ARHANGEL FEST OVOG VIKENDA U GROCKOJ… POZNATA SATNICA FESTIVALA

6
Shares
Pinterest Google+
Arhangel fest 2019
Arhangel fest 2019

Na trećem Arhangel Festu na Dunavskom Keju u Grockoj ovog vikenda, 26. i 27.jula nastupiće Riblja čorba, Mortal kombat, Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi, Jorgovani, Sevi, Rainmaker, Loud, Disaster, Northern Revival, HCZ i Loup Garou.

Ovog vikenda će se u Grockoj okupiti hiljade bajkera, hiljade ljubitelja rokenrola i dobrog druženja. Muzički program festivala i u petak i u subotu počinje u 18h a završava se nakon ponoći.

SATNICA:

PETAK, 26.jul

18h – DISASTER
19h – HCZ
20h – NORTHERN REVIVAL
21h – JORGOVANI
22.30h – MORTAL KOMBAT
00.00h – SEVI (Bg)

SUBOTA, 27.jul

18h – LOUP-GAROU
19h – LOUD
20h – BLAŽA I KLJUNOVI
21.30h – RIBLJA ČORBA
23h –  RAINMAKER

Kao i ranijih godina, i ove godine je pored muzičkog, obezbeđen i celodnevni program koji će animirati ne samo bajkere koji se tih dana na svojim dvotočkašima upute ka Grockoj, već i za sve one koji vode dobro druženje i zabavu.

– I ove godine tu je prostor za kamp, parking i prateća infrastruktura koja obezbeđuje higijenu i apsolutnu sigurnost događaja – kažu iz MK Arhangel i dodaju da i ovog puta očekuju druženje u prijatnoj atmosferi:

– Razvijanje veza među istomišljenicima, motociklizam, muzika, a sve to spojeno u jedno, to je ono što uvek propagiramo i na čemu insistiramo u organizaciji svakog našeg okupljanja. Arhangel fest nije samo moto-skup, to je festival za sve ljude koji vole dobro druženje i provod, za celu porodicu.

11 odličnih bendova, mnogo sati dobrog zvuka i hiljade dobro raspoloženih ljudi – to je ono što nam se sprema za ovaj vikend.

I ovog puta, ulaz na festival je besplatan!

 

Previous post

OVO JE SKROZ BEZVEZE... Audio knjige su "IN"... sve manje čitamo, sve više slušamo

Next post

Eros Ramacoti: Nosim prelepe uspomene iz Beograda, obećavam veče koje nećete zaboraviti...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *