4
Shares
Pinterest Google+

Dok je prethodnik “Shmilco” iz 2016. bio tmuran, novi album benda Wilco je prema rečima Džefa Tvidija njegova sušta suprotnost.

– Album je pun stvarno velikih, velikih narodnih pesama, te monolitnih, brutalnih struktura na kojima se osećaju ta osetljiva osećanja – tvrdi Džef Tvidi u saopštenju pred objavu albuma “Ode To Joy”.

Wilco/Photo: facebook@wilcohq/Anton Coene
Wilco/Photo: facebook@wilcohq/Anton Coene

Zamisao za album stigla je posle dva Tvidijeva solo albuma; “Warm” (2018) i ovogodišnjeg “Warmer”. Radeći zajedno s bubnjarom Glenom Kočeom, njih dvojica su kreirali podlogu novog albuma kako bi se ostatak benda nadogradio na različite načine.

Novi album biće objavljen 4. oktobra za dBpm Records, a za prvi singl izabrana je melodična “Love Is Everywhere (Beware)”.

– Mora da postoji više ljubavi nego mržnje. Da li je tako?! Nisam uvek siguran da možemo biti tako sigurni. U svakom slučaju, osećam se kao da sam uveren u tu jednačinu, što nije uvek najbolja motivacija za mene da budem najbolji – to može da mi nekako dozvoli da se malo oslobodim kad pomislim da bi trebalo težiti tome da delim više ljubavi izvan moje udobne sfere porodice i prijatelja. Tako da pretpostavljam da je pesma svojevrsno upozorenje da ljubav je svuda. Ali, pažnja! Ne mogu da dozvolim da me taj osećaj oslobodi dužnosti da stvaram više – objasnio je Tvidi novi singl.

HL/Izvor: ravnodosna.com

Previous post

REŠENA STVAR... Diznijeva zvezda Ostin Batler glumiće Elvisa Prislija

Next post

Nije samo premijera... Stigla i muzika iz filma "The Lion King"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *