Home»Fun»Forbes objavio listu najplaćenijih poznatih ličnosti… Tejlor Svift prva, Širan peti, a među deset, verovali ili ne, legendarni bend The Eagles

Forbes objavio listu najplaćenijih poznatih ličnosti… Tejlor Svift prva, Širan peti, a među deset, verovali ili ne, legendarni bend The Eagles

4
Shares
Pinterest Google+
Tejlor Svift/ Photo: Facebook @TaylorSwift
Tejlor Svift/ Photo: Facebook @TaylorSwift

Kao i svake godine, i ove godine je najuspešniji poslovni magazin na svetu, magazin Forbes, objavio listu najplaćenijih poznatih ličnosti.

Na prvom mestu našla se pevačica Tejlor Svift sa bogatstvom koje se procenjuje na 185 miliona dolara. Verovatno očekivano da se nađe pri samom vrhu, drugo mesto zauzela je Kajli Džener sa zaradom od 170 miliona dolara.

Treće mesto zauzeo je reper Kanje Vest, suprug Kim Kardašijan, sa zaradom od 150 miliona dolara, a stepenik ispod njega (četvrto mesto) zauzeo je fudbaler Barselone Lionel Mesi koji je zaradio 127 miliona dolara.

Peto mesto Forbesove liste rezervisano je za muzičku zvezdu Ed Širana zbog njegove “težine” od 110 miliona dolara, a šeto mesto zauzeo je slavni fudbaler Kristijano Ronaldo sa 109 miliona dolara.

Sedmo mesto za još jednog fudbalera. Brazilski fudbaler Nejmar ostvario je bogatstvo od 105 miliona dolara, a u stopu ga prati popularna grupa Eagles koja se sa 100 miliona dolara našla na osmom mestu.

Deveta je TV zvezda Fil Mekgrou sa 95 miliona, a na desetom mestu je meksički  bokser Kanelo Alvarez sa milionom manje.

Zanimljivo je da je srpski teniser Novak Đoković zauzeo  55. mesto na ovoj čuvenoj listi najplaćenijih javnih ličnosti. Kako navodi Forbes, on je prošle godine inkasirao 50,6 miliona dolara.

Previous post

U 47. godini preminuo irski glumac Karl Šils... Pamtićemo ga po ulogama u "Peaky Blinders", "Betman Begins"...

Next post

NAJBOLJI "MLADI" DŽEZ NA SVETU... JM JAZZ WORLD ORCHESTRA U BEOGRADU

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *