Home»Life Story»TUGA I DUBOKO POŠTOVANJE… Miloš Petrović, tragično stradali bas gitarista iz Kragujevca spasao je četiri života

TUGA I DUBOKO POŠTOVANJE… Miloš Petrović, tragično stradali bas gitarista iz Kragujevca spasao je četiri života

4
Shares
Pinterest Google+

Kragujevčanin Miloš Petrović (40), koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći i čija je smrt, zahvaljujući humanoj reakciji porodice, produžila čak četiri života, odnosno donirani su njegovo srce, jetra i dva bubrega, bio je poznati kragujevački muzičar, tačnije basista, tvorac grupe Bliks.

Petrović, kao jedan od najboljih ovdašnjih basista, nastupao je sa grupom Smak u decembru 2012. u Beogradskoj areni, Propagandom 117, Ivanom Bosiljčićem u pratećem bendu, a imao je i školu bas gitare. Pored toga, bio je u stalnoj postavci benda Prva liga bend.

Od Miloše se i na društevnim mrežama opraštaju prijatelji, kolege i poznanici.

“Lepo spavaj druže, dobri dečko naš,
i dok gore sveće, znaj da ima nas,
vernih istoj priči, što stojimo u redu,
vidimo se uskoro u nekom nebeskom bendu…
Basista, tvorac grupe Bliks, nastupao sa Smakom, Propagandom, retko divan čovek, dobar prijatelj, otišao je sa ovog sveta…negde…nije više sa nama. Ako postoji bolje mesto, on je tamo.
Miloševa porodica je njegove organe poklonila i spasiće 4 života. Nek mu je večna slava i hvala”, objavljeno je na Facebook stranici Bendovi Kragujevac.

HL/Izvor: infokg.rs

Previous post

RODŽER VOTERS najavio koncertni film sa turneje "US+THEM"... da, baš one od koje je Tramp dobijao napade besa...

Next post

OVAKVE REZULTATE ISTRAŽIVANJA NIKO NIJE OČEKIVAO... Većina ljudi ne nosi slušalice zbog muzike, već samo žele - da ih ostavite na miru

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *