Home»Muzika»Ulaznice za Whitesnake planule, ostao mali broj za tribine… Za one koji su ih nabavili – evo zvanične satnice koncerta na Tašu

Ulaznice za Whitesnake planule, ostao mali broj za tribine… Za one koji su ih nabavili – evo zvanične satnice koncerta na Tašu

4
Shares
Pinterest Google+
Whitesnake/ Photo: Promo (Long Play)
Whitesnake/ Photo: Promo (Long Play)

Zbog ogromnog interesovanja u zemlji i regionu, ulaznice za sutrašnji Whitesnake koncert na stadionu Tašmajdan su planule – rasprodat je Fan pit i parter, a još uvek se mogu nabaviti ulaznice za tribine.

Organizator apeluje na fanove da što pre obezbede svoje ulaznice na svim prodajnim mestima Ticket Visiona i online na www.tickets.rs , jer iste neće moći da se kupe na dan koncerta na Tašmajdanu.

Sve je spremno za peti prestonički koncert u čuvenog Dejvida Koverdejla i njegove Belouške, a publika nestrpljivo očekuje poznate hitove “Is This Love”, “Fool For Your Loving”, “Still Of The Night” kao i numere sa novog albuma “Flesh & Blood”.

Nikola Pejaković Kolja, Kombank dvorana/Photo: AleX
Nikola Pejaković Kolja, Kombank dvorana/Photo: AleX

Specijalan gost Whitesnakea je maestralni Nikola Pejaković Kolja sa svojim bendom, čija svirka predstavlja fantastičan intro za nastup glavne zvezde.

Zvanična satnica koncerta:
19:00 – Ulaz
20:00 – Nikola Pejaković Kolja
21:00 – Whitesnake

Previous post

Kažu da će da pomere temelj Vukovog spomenika... El Prezidente, Keni nije mrtav i Đepeto 29. juna u klubu Pulse

Next post

Novi singl benda Blink-182 traje samo 50 sekundi... ali kakvih 50 sekundi...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *