Home»Muzika»MAJKL BUBLE JE FABRIKA NOVCA… Za 34 koncerta zaradio “samo” 50,5 miliona dolara

MAJKL BUBLE JE FABRIKA NOVCA… Za 34 koncerta zaradio “samo” 50,5 miliona dolara

4
Shares
Pinterest Google+
Majkl Buble/Photo: Promo
Majkl Buble/Photo: Promo

Kanadska superzvezda Majkl Buble obara sve rekorde posećenosti i zarade na svetskoj turneji “An Evening With Michael Bublé Tour” u sklopu koje će 16. septembra 2019. nastupiti i u “obližnjoj” zagrebačkoj Areni.

Za samo sedam nastupa u Velikoj Britaniji u maju i junu, Buble i saradnici zaradili su 9,5 miliona dolara. Ako se tome doda 41 milion zarađen od 27 koncerata održanih ove zime na početku ove turneje, za samo četiri meseca zarađeno je – 50,5 miliona dolara.

Ovaj talentovani performer i izuzetan pevač tek je započeo nastupe u Evropi jer očekuju ga još koncerti u Australiji, Novom Zelandu i Severnoj Americi, a već se procenjuje da bi samo ova turneja mogla da zaradi oko 150 miliona dolara što Bublea svrstava na listu najtraženijih zvezda današnjice i na 12. mesto liste najbogatijih Kanađana.

Bublerov dolazak u ZG Arenu biće posebna prilika da ga čujete uživo jer će taj nastup biti jedini u regionu. Na tom nastupu promovisaće deseti studijski album “Love”.

Bubble je dobitnik četiri Grammyja, prodao je više od 75 miliona albuma, a s pravom ga zovu “fanrika novca”. Osim bogate kolekcije prestižnih nagrada Buble se kao solo pevač također može pohvaliti i ukupnom zaradom dosadašnjih pet turneja s iznosom od 385 miliona dolara na kojima je prodao više od 4,3 miliona ulaznica.

HL/Izvor: soundguardian.com

Previous post

MUZIČKI PUTOPIS: METALLICA U KELNU (45 MINUTA ZADOVOLJSTVA)

Next post

Zavirite u "Hotel prošlosti"... Stigao novi album Bluz Mašine

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *