Home»Muzika»Kolja specijalni gost Whitesnakea na Tašu

Kolja specijalni gost Whitesnakea na Tašu

5
Shares
Pinterest Google+
Kolja i Voja Aralica/Photo: Nebojša Babić
Kolja i Voja Aralica/Photo: Nebojša Babić

Muzičar Nikola Pejaković Kolja nastupiće kao specijalan gost legendarnog hard rok benda Whitesnake 27. juna na stadionu Tašmajdan u Beogradu.

Poznat kao scenarista, reditelj i glumac, Kolja se muzičkoj sceni predstavio izdanjima “Mama, nemoj plakati” (2001), “Kolja” (2009) i “Grobovlasnici” (2013), a kultni status  kod publike i kritike učvrstio je odlično prihvaćenim albumom “4 Prsta” (Long Play 2018), u produkciji gitariste Voje Aralice.

Hit singlovi “Može malo sutra”, “Ala je lep ovaj svet” i “Svaku noć je isti mrak” se smenjuju na top listama, a Koljini koncerti predstavljaju prave praznike rock’n’rolla i neverovatne energije po kojoj je Pejaković poznat.

Whitesnake/Photo: promo Long Play
Whitesnake/Photo: Promo Long Play

– Za nas koji smo odrasli na hard rocku, nema šanse da popustimo poziv da sviramo kao predgrupa Whitesnakeu – ističe Kolja i dodaje:
– I da sviramo klasiku ili džez, opet bih nastupao ispred muzičara koje sam slušao kao klinac! Imam divnu i odanu publiku i verujem da ćemo se svi sjajno provesti na Tašmajdanu 27.juna!

Zbog ogromnog interesovanja za Whitesnake koncert u zemlji i regionu, organizatori apeluju na fanove da obezbede svoje ulaznice na vreme. Iste se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Ticket Visiona i online na www.tickets.rs

Previous post

SRPSKI GLUMAC IZ AMERIKE DŽEK DIMIĆ OPLJAČKAN DOK JE IGRAO PREDSTAVU U AKADEMIJI 28

Next post

Završeno drugo veče Arsenala 09... Little Steven, Vlatko Stefanovski, Darko Rundek... i 5.000 posetilaca jači od nevremena

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *