Home»Muzika»Šta biste vi voleli da čujete 26. juna na Tašu… Thievery Corporation poziva fanove da predlože pesmu za Beogradski koncert

Šta biste vi voleli da čujete 26. juna na Tašu… Thievery Corporation poziva fanove da predlože pesmu za Beogradski koncert

5
Shares
Pinterest Google+
Thievery Corporation/ Photo: Jen Maler
Thievery Corporation/ Photo: Jen Maler

Američki bend Thievery Corporation pozvao je fanove da predlože pesmu koju bi želi da čuju na njihovom koncertu u Beogradu 26. juna od 20:30 na stadionu Tašmajdan.

– Pre 22 godine objavili smo debi album “Sounds From The Thievery Hi-Fi” zajedno sa ovom pesmom – “.38.45 (A Thievery Number)”. Radujemo se što ćemo sve vas videti iduće nedelje na Tašmajdanu. Ako imate neku stvaru koju biste želeli da čujete javite u komentarima (na eventu Thievery Corporation in Belgrade) – poručuju Thievery.

Beograđane na Tašu očekuje pravi zvučni i rasplesani spektakl moćne, mnogoljudne live postave benda Thievery Corporation, čiji je osnivač, producentski i autorski duo Rob Garza i Erik Hilton, zaslužan za nastanak čitavog podžanra elektronske muzike oplemenjene upotrebom regea, daba, hip-hopa, downtempa, indijskog trip-hopa i bosa nove. Što se čuje u pesmama “The Richest Man In Babylon”, “Sweet Tides”, “Lebanese Blonde”, “Until the Morning”, “Letter To the Editor”…

– Ponekad ljudi pretpostave da će to biti neki chill out, hotel loungey vibe. Ali onda kad dođu na naš nastup u stvarnosti dobiju nešto što poseduje energičnost i intenzitet. Nešto što ima dosta energije – objašnjava Garza koncertnu privlačnost i moć Thieveryija.

Marko Louis/ Photo: AleX
Marko Louis/ Photo: AleX

Da podsetimo, Balkan-soul autor Marko Louis nastupiće pre svetske muzičke atrakcije Thievery Corporation na koncertu na Tašmajdanu.

Ulaznica za koncert Thievery Corporation možete da nabavite po ceni od 2500 dinara (odvojeni su parter i tribine) na svim prodajnim mestima Ticket Visiona.

Previous post

Evo šta vodeći svetski mediji o kažu Exitu...

Next post

ŠMINKANJE ROKENROL VIDEO ISTORIJE... Hiljade kultnih video spotova ponovo se obrađuje u HD verzijama na YouTubeu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *