Home»Muzika»Homeland»Večeras u Garaži… TECHNODROMES The snimaju 24. album

Večeras u Garaži… TECHNODROMES The snimaju 24. album

6
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Bend TECHNODROMES The poziva vas da večeras prisustvujete jedinstvenom događaju u klubu Garaža – budite deo njihovog novog albuma.

“Instrumentalnispejsčilautpsihodelikdžezelektrohop” je najjednostavniji način da se opiše ovaj krajnje originalni i jedinstven bend.

TECHNODROMES The nastao je 2006.godine. Nino, Banzai i Taske, koji su članovi benda Neustrašive oči, posle jedne od proba došli su u studio Socijala Recordsa 6/11 i rodila se ideja da upotrebe najsocijalniju opremu koju su zatekli u studiju kako bi snimili nešto neslušljivo (u čemu su i uspeli). Tada je nastao i njihov prvi album “Koncerntrovani užas 2006”.

Bend je 2008. godine uspeo da snimi sedam albuma instrumentalne muzike. Kombinacijom elektronike, psihodeličnog roka, bluza i drugih sličnih muzičkih pravaca uspeli su da dođu do originalnog zvuka.

Muzika benda Technodromes The korišćena je u projektu umetnice Natalije Ž. Živković “Omnibus V. Video poezija” kao i u emisiji Studio 6/11 “2 komada nečega”.

Za 15 godina postojanja bend je snimio ukupno 23 albuma, pred njima je i 24. izdanje, a ekipa poručuje da vas večeras u Garaži očekuje nešto potpuno novo, originalno i neponovljivo.

Početak je u 21:00 čas, a cena ulaznice iznosi 100 dinara.

Previous post

Benefit koncert za Vovku Chudinova... Nemesis, Northern Revival i War Engine 22. juna u CK13

Next post

"NW (alias Norwegian Wood)"... Novosadski Happy Hippy predstavio novi video singl i najavio treći album

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *