Home»Muzika»Tom Voker i Zara Larson zajedno u pesmi “Now You’re Gone”

Tom Voker i Zara Larson zajedno u pesmi “Now You’re Gone”

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: youtube.com printscreen
Photo: youtube.com printscreen

Nagrađivani britanski kantautor Tom Voker, koji stiže na glavnu binu EXIT festivala u subotu 6. jula gde će promovisati aktuelno izdanje “What a Time to Be Alive”, objavio je spot za pesmu “Now You’re Gone” u saradnji sa mladom švedskom zvezdom Zarom Larson.

Posle osvojene BRIT nagrade za najboljeg novog izvođača i debitantskog izdanja objavljenog u martu, na kojem je sarađivao sa zvezdama kao što su Adel, Arctic Monkeys i Years & Years, udružio se sa Zarom Larsson u novom spotu za pesmu “Now You’re Gone”, koja se takođe nalazi na njegovom albumu.

Pesma puna emocija, osvrće se na temu odlaska, što su Tom i Zara savršeno uspeli da prenesu svojim moćnim vokalima.

Autor velikog hita “Leave a Light On”, koji je osvojio top liste i srca publike širom planete, jedan je od najiščekivanijih imena glavne bine ovogodišnjeg EXIT festivala.

Strani mediji ga nazivaju najvećom britanskom novom zvezdom, što su potvrdile i nagrade koje je osvojio.

Inače, album “What a Time to Be Alive” trenutno nosi titulu naprodavanijeg debitantskog izdanja u Britaniji ove godine, kao i jednog od najprodavanijih albuma u toj zemlji.

Nakon što je Exit akcija “Kupi 4, zgrabi 5” planula tri dana pre kraja roka, rekordna potražnja se nastavlja i za jednodnevnim ulaznicama.

U prodaji se sada nalazi novi, ograničeni kontigent dostupan po 3.390 dinara za četvrtak, dok su cene za ostale dane Exita 2.690 dinara, a ove cene biće aktuelne najkasnije do 14. juna ili do isteka zaliha.

U prodaji su i ulaznice za sva četiri dana po redovnoj pretprodajnoj ceni od 6.990 dinara, a više  informacija o cenam i prodajnim mestima može se pronaći na exitfest.org.

Previous post

Poznata imena takmičarskih bendova pete Gitarijade Vojvodine

Next post

SKC Kragujevac raspisao konkurs za Prvi CD... Prijave do 1. jula

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *