Home»Muzika»“Dont Stop Me Now” (korumpirana vezija) direktno iz Ovalne sobe…

“Dont Stop Me Now” (korumpirana vezija) direktno iz Ovalne sobe…

5
Shares
Pinterest Google+
SNL/Photo: YouTube printsccreen
SNL/Photo: YouTube printsccreen

U finalnoj emisiji “SNL”, televizija NBC je priredila spektakularno zatvaranje sezone uz urnebesan skeč u kojem se Alek Boldvin vraća ulozi Donalda Trampa u parodiji na veliki hit grupe Queen “Don’t Stop Me Now”.

Specijalni gost je Robert De Niro, kao bivši direktor FBI Robert Meler.

– Veoma sam uzbuđen zbog toga što dolazi leto, jer ću moći da radim sve one stvari za koje nikada nemam vremena – kaže Boldvinov Tramp u Ovalnom kabinetu pre nego što krene muzika.  – Golf. Poseta prijateljima u zatvoru. I uživanje u fantastičnim novim taksama za Kinu.

SNL/Photo: YouTube printsccreen
SNL/Photo: YouTube printsccreen

– To je bila neverovatna godina za našu ekonomiju, naša američka ekonomija je u plamenu. Neću vam reći da li je to vatra koja vas greje ili spaljuje vašu kuću do temelja, ali to je neka vrsta vatre. Dakle, ja sam kapetan ovog krstarenja i u drugom mandatu i nema ništa što bi demokrate u kongresu mogle da urade povodom toga. Zato sedite i uživajte u vožnji, Amerika, jer večeras, večeras ću se dobro provesti….

A onda kreće parodija na “Don’t Stop Me Now”. “SNL” zvezda Sesili Strong seda na sto kao Melanija Tramp, tu je Bek Benet kao Majk Pens, Aidi Brajant kao Sara Sanders, Kris Red kao Kanje Vest, Kenan Tompson kao Klarens Tomas i Kejt Mekinon kao Vilbur Ros.

U ključnoj sceni pojavljuje se De Niro kao Robert Meler kako bi poslao svoju poruku.

– Imam nešto veoma važno da kažem američkom narodu. Nešto što treba da čuju – kaže De Niro, pre nego što ga prekida Boldvin; – Nema opstrukcije bez dogovora.

Uostalom, pogledajte i sve će bam biti jasno:

HL/Izvor: thewrap.com

Previous post

A uvek smo se pitali... Zašto su svi filmski posteri toliko slični?

Next post

PRAVIMO BUDALE OD SEBE, I TO JE KUL... Alice In Chains objavili spot za pesmu "Rainier Fog"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *