Home»Muzika»“Smakovanje” 10. maja u niškom Sunsetu… Najda albumom i živom svirkom obeležava 25 godina u kultnom bendu

“Smakovanje” 10. maja u niškom Sunsetu… Najda albumom i živom svirkom obeležava 25 godina u kultnom bendu

7
Shares
Pinterest Google+
Deliverance INC/Photo: Nenad Cvetković - Trumba
Deliverance INC/Photo: Nenad Cvetković – Trumba

25 godina je nečiji ceo život. Četvrt jednog veka. Za 25 godina svet može da se okrene naopačke. Jedna zemlja može da nestane. Od deteta čovek da postane. Dugo je to – 25 godina.

A tačno toliko je Dejan Najdanović Najda u Smaku. To, realno, valja obeležiti na pravi, rokerski način. I Najda ga je našao – albumom “Smakovanje” sa devet pesama, snimljenih po uzoru na one koje je kultni kragujevački bend radio 90-ih. Naravno, uz blagoslov i punu podršku legendarnog gitariste i osnivača Smaka, Radomira Mihajlovića Točka.

Album “Smakovanje” niški roker snimio je sa svojim bendom Deliverance INC, koji je za ovu priliku preimenovan u Smak Tribute, a objavljen je u izdanju HI FI Centra.

Posebno je zanimljivo da je album kompletno snimljen uživo, u studiju Nemanje Nadanovića u Nišu, tokom prošle i ove godine.

Ekipu koja je snimila album, i koja će ga uživo predstaviti 10. maja od 22h, u niškom klubu Sunset, čine Dejan Najdanović Najda (vokal i gitara), Nemanja Najdanović (gitara), Milan Stanimirović (bas gitara) i Vladan Božilović (bubnjevi).

Spoisak pesama na albumu “Smakovanje”:

1. Lisica
2. Miris nje
3. Gore dole
4. Ljudi nije fer
5. Profesor
6. Daire
7. Možda imam vremena
8. Crna dama
9. Satelit

Previous post

PUCNE PRSTIMA I ZNA GDE JE ZID... Andrea Bočeli tražio da u filmu "Music of Silence" njegovo slepilo ne bude predstavljeno kao hendikep

Next post

Fredi Merkjuri kao strip junak... Nije to tako blesava ideja, zar ne?

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *