Home»Fun»OPET SE IGRAJU VATROM… Stiže Coca-Cola sa ukusom kafe

OPET SE IGRAJU VATROM… Stiže Coca-Cola sa ukusom kafe

6
Shares
Pinterest Google+
Coca-Cola Coffee promo
Coca-Cola Coffee promo

Coca-Cola će ove godine pustiti u prodaju širom sveta sasvim novi proizvod, a reč je o, verovali ili ne, gaziranom piću sa ukusom kafe.

– Coca-Cola Coffee je napravljena da dopre do potrošača u određenim prilikama i da posluži svrsi kada dođe do popodnevnog pada energije – izjavio je izvršni direktor kompanije Džejms Kvinsi.

Objava o skorom lansiranju novog pića je usledila nakon što je Coca Cola kupila britansku kompaniju za distribuciju kafe Costa.

Prema procenama, do kraja godine Coca-Cola Coffee će biti dostupna na više od 25 tržišta širom sveta, a jedna čaša ovog napitka sadržaće manje šećera i imaće više kofeina od klasične Coca-Cole, prenosi New York Post.

Takođe, Coca-Cola planira uskoro u pojedinim državama Evrope u prodaju da pusti i svoj energetski napitak, a već se u Japanu prodaje – Frozen Coca-Cola, piće koje je zamrznuto sve dok ga ne otvorite.

Ok je, samo da nam ne diraju običnu Coca-Colu kao onomad, kad su hteli da joj promene ukus, pa naravili najkatastrofalniju grečku u istoriji kompanije.

HL/ Izvor: Klix

 

Previous post

Da li znate šta su "vulture capitalism" i "gig economy"...? Američki rečnik Merriam-Webster dodao 640 novih reči i definicija

Next post

KEKIN: Nekad su ovim prostorima hodali giganti, a sada oportunisti i beskičmenjaci...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *