Home»Muzika»Exit spaja region u Umagu… Bajaga i Hladno pivo zajedno na bini posle deset godina

Exit spaja region u Umagu… Bajaga i Hladno pivo zajedno na bini posle deset godina

4
Shares
Pinterest Google+
Bajaga i Instruktori/ Photo: Promo (Sea Star)
Bajaga i Instruktori/ Photo: Promo (Sea Star)

Bajaga i njegovi Instruktori nastupiće u subotu, 25. maja na trećem Sea Star festivalu u Umagu.

Nakon što je prošle godine oduševio više od 30.000 fanova na glavnoj bini Exita, u istarsku lagunu Stella Maris stiže uz bezbroj hitova iz 35 godina karijere uz koje su odrastale brojne generacije širom regiona.

Biće to ujedno i prvi put da Bajaga i Hladno pivo dele scenu posle 10 godina i prošlogodišnje velike lekcije iz regionalne solidarnosti i međusobnog poštovanja u najboljem komšijskom maniru.

Photo: Promo (Sea Star)
Photo: Promo (Sea Star)

Program ovogodišnjeg morskog festivala predvodi hip-hop grupa Wu-Tang Clan, techno izvođači Sven Vath i Nina Kraviz, buduća zvezda Ilario Alicante, britanska trap-jazz umetnica IAMDDB, najpoznatija hrvatska punk rock grupa Hladno pivo, superpopularni Mahmut Orhan i jaka imena kao što su Vojko V, Fox, Krankšvester, High5, Petar Dundov, Enrico Sangiuliano, DJ Jock…

Uz Bajagu i Instruktore svoj nastup je potvrdio i istarski pop/rock bend Nola, koji ove godine obeležava 25 godina rada.

Udarnoj elektronskoj postavi pridružiće se i beogradski tehno doajen Marko Nastić i famozna DJ Lady Lee, dok će zagrevanje za Wu-Tang Clan da pripremi regionalni hip hop majstor Phat Phillie iz Blackouta.

S objavljenim kompletnim postavama bina Exotic Laguna i Silent Octopus, poznata je većina muzičkog programa Sea Star festivala, a od 24. aprila stižu i jednodnevne ulaznice po poklon ceni (sa 35% popusta) od svega 2.700 dinara.

Uz jednodnevne ulaznice u prodaji će se naći i jednodnevni VIP Gold po ceni od 6.500 dinara, a osim njih u ponudi se nalaze festivalske ulaznice po ceni od 4.200, uz uštedu od 35% od konačne cene, kao i festivalski VIP Gold ulaznice po 12.000 dinara. Ulaznice su dostupne putem sajta seastarfestival.com.

Sea Star festival održaće se 24. i 25. maja u predivnoj laguni Stella Maris u Umagu, uz Welcome Party 23. i Closing Party 26. maja.

Previous post

"ANIMALS", ALBUM KOJI JE PREDVIDEO SVE... Pink Floyd su još tada znali da je, u stvari, reč o psima, svinjama i ovcama

Next post

Dva koncerta Tamare Ristić... Kezz ove nedelje nastupa u Sarajevu i Novom Sadu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *