Home»Film»Homeland»“Mission”… Šabački instrumentalni space-rock bend MOON predstavio novi spot

“Mission”… Šabački instrumentalni space-rock bend MOON predstavio novi spot

7
Shares
Pinterest Google+
MOON/ Photo: Marko Maksimović
MOON/ Photo: Marko Maksimović

Instrumentalni space-rock trio MOON objavio je drugi spot sa aktuelnog albuma “Maybe We’ll Come Back” i to za pesmu “Mission”.

– Minimalistički pristup u izradi ovog spota se pretvorio u misiju prikaza portreta koji kroz prizmu zabeleženih prirodnih izraza i pokreta predstavljaju svaki pojedinačni model kao potpuno različitu planetu za sebe. Koncept bez koncepta, zamrznut u jednostavnim, iskrenim i prirodnim momentima – ističe basista Miki Stanković.

Režiju i realizaciju spota potpisuju Miki Stanković i Marko Maksimović, a bend se zahvaljuje ekipi modela: Ana, Sonja, Dajana, Sara, Jovana i Nikolina.

Photo: Promo
Photo: Promo

MOON je instrumentalni space-rock trio koji dolazi iz Šapca. Gitarista Katana poznat je po radu u šabačkom crossover bendu iz 90-ih, Ništa ali logopedi, a zajedno sa basistom Mikijem svirao je u još jednoj poznatoj grupi iz ovog grada – alt-rock sastavu Eleven, koji iza sebe ima četiri MTV Adria Top 20 regionalna singla. Treći član postave je bubnjar Miro.

MOON su se predstavili 2017. godine singlovima “Escape” i “Voyager 1” i albumom “Maybe We’ll Come Back” iz 2018, ali kao svoj glavni adut ističu energične live nastupe.

Previous post

PRIČA O NAJKONTROVERZNIJOJ PESMI SVIH VREMENA... Kada je Bili Holidej prvi put otpevala nastao je tajac...

Next post

Da li ste spremni za Zbrku... Obezbeđen prevoz iz tri grada, kao i promotivne cene ulaznica do 28. aprila

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *