Home»Muzika»Ko o čemu, mi o Madoni… Kraljica popa predstavila prvi singl sa predstojećeg albuma “Madame X”

Ko o čemu, mi o Madoni… Kraljica popa predstavila prvi singl sa predstojećeg albuma “Madame X”

4
Shares
Pinterest Google+
Madona i Maluma& Photo: universalmusic.rs/ Andy Lecompte
Madona i Maluma& Photo: universalmusic.rs/ Andy Lecompte

Madona, kraljica pop muzike i kolumbijska zvezda Maluma predstavili su “Medellin”, prvi singl sa njenog predstojećeg albuma “Madame X”, čije je pojavljivanje na tržištu najavljeno za 14. jun.

Objavljivani tizeri prethodnih dana su uzdrmali internet zajednicu i o ovom izdanju se nagađalo sa velikom strašću, a sada, posle predstavljenih vizuala, konačno je stigla i zvanična najava 14. studijskog albuma pop dive.

Madona/ Photo: universalmusic.rs/ Andy Lecompte
Madona/ Photo: universalmusic.rs/ Andy Lecompte

Pod kreativnim uticajem života u Lisabonu tokom proteklih nekoliko godina predstojeći album je kolekcija od 15 novih pesama (otpevanih na španskom, portugalskom i engleskom jeziku) koje slave dug i intenzivan odnos Madone i latino muzike i kulture, kao i drugih globalnih uticaja.

– Lisabon je mesto gde se rodila moja inspiracija – objašnjava Madonna – Tamo sam našla svoje pleme i čarobni svet neverovatnih muzičara koji su učvrstili moje uverenje da je muzika širom sveta zaista povezana i da predstavlja dušu univerzuma.

U toku 18 meseci snimanja u Lisabonu, Londonu, Njujorku i Los Anđelesu, Madona je na albumu sarađivala sa producentskim imenima kao što su Mirwais, Mike Dean, Diplo…

Previous post

Grčko-srpsko hardcore veče u Zrenjaninu... Overpain, Going the Distance, Trash Union i Forgotten Scream 19. aprila u klubu Mitraljez

Next post

Prvomajski "okasnak" uz Ektomorf u Domu omladine Beograda

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *