Home»Pulse»Puls grada»SVI SU POBEDILI… a Miloš Milovanović je zvanični pobednik takmičenja Humanitarne VIP karaoke: Nagradu poklonio OŠ “Radivoj Popović” za decu sa posebnim potrebama

SVI SU POBEDILI… a Miloš Milovanović je zvanični pobednik takmičenja Humanitarne VIP karaoke: Nagradu poklonio OŠ “Radivoj Popović” za decu sa posebnim potrebama

4
Shares
Pinterest Google+

U kišnoj beogradskoj večeri 11. aprila jedno mesto bilo je prepuno osmeha, dobrog raspoloženja i energije. U Immo Centru na Novom Beogradu okupile su se poznate ličnosti srpske javne scene, na takmičenju u “live” karaokama, kako bi pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Naravno, o ovom takmičenju, koje je mnogo više od obične zabave sa karaokama, nije bilo pobednika i poraženih, dobrih i loših pevača, već samo ljudi dobre volje i velikog srca.

Marina Kotevski i Nina i Zlaja/ Photo: AleX
Marina Kotevski i Nina i Zlaja (Plutona)/ Photo: AleX

Uz besprekorno uvežbanu i energičnu grupu Plutonia takmičenje su otvorili domaćini, Marina Kotevski i Saša Ignjatović koji je, da takmičarima razbije tremu, otpevao “Dobar dan” benda DLM, a potom su na bini svoje pevačko umeće oprobali Luka Tešanović, Iskra Brajović, Marija Lazić, Katarina i Danijel Korša, Srđan Ilić, Jelena Matijašević, Rade Ćosić, Jovana Milovanović i Miloš Milovanović.

Bilo je tu svega, od teškog falširanja, recitovanja, glume i stendapa, sve do sjajnih interpretacija i ozbiljnih scenskih nastupa na kojima bi im pozavidele i velike pop/rok zvezde.

Žiri/ Photo: AleX
Žiri, pevači i specijalni gosti u istoj misiji/ Photo: AleX

Zato žiri, u kojem su sedeli Saška Janković, Mari Mari, Anita Lazić, Ana Sakić, Natalija Milosavljevič, Irena Jovanović, Ašok Murti, Dušan Kaličanin, Anja Mit, Sofija Rajević i Darko Mitrović nije imao nimalo jendostavan zadatak.

Dok su oni većali, na svoje “najbolje dane” prisutne je podsetio šampion jednog od ranijih izdanja takmičenja VIP karaoke, Saša Jovanović, a grupa Plutonia i njihova vatrena pevačica Nina pumpali su atmosferu do usijanja i proglašenja pobednika.

Plutonia/ Photo: AleX
Plutonia/ Photo: AleX

Konačno, žiri je prelomio da je najbolji utisak ostavio voditelj Miloš Milovanović, kome je uručen ček na 50.000 dinara. On je odlučio da nagradu pokloni Osnovnoj školi “Radivoj Popović” u Zemunu, koja se bavi vaspitanjem i obrazovanjem dece sa oštećenim sluhom, razvojnom disfazijom, autizmom, disharmoničnim razvojem, govorno-jezičkim problemima.

Ovo je bilo osmo po redu humanitarno takmičenje VIP karaoke, a organizatori najavljuju da ćemo se uskoro ponovo družiti s poznatima, slušati njihove verzije poznatih pop/rok hitova, i pomoći još nekome.

Previous post

"ČUVAR PLAŽE" PRAVI JE METALAC... Dejvid Haselhof snima novi album inspirisan legendama metala

Next post

Nešto smo nostalgični... Eli Golding predstavila novi singl "Sixteen"

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *