Home»Muzika»Bubnjivi i Punkreas nova imena Zbrka festa

Bubnjivi i Punkreas nova imena Zbrka festa

6
Shares
Pinterest Google+
Bubnjevi/ Photo: Promo (Zbrka fest)
Bubnjivi/ Photo: Promo (Zbrka fest)

Pošto su svoje nastupe na prvom izdanju festivala Zbrka, zakazanom na fudbalskom terenu na Glavi Zete 1. i 2. maja, potvrdili Riblja Čorba, SevdahBABY, Brat, Mortal kombat, Silente, Iskaz… revijalnom delu pridružuju se Podgoričanin Ivan Ivanović (Bubnjivi) i nikšićki bend Punkreas.

Bubnjivi, koji će na festivalu predstaviti novi album, ističe da je Zbrka od vodećeg značaja za kulturu, ali i mlade bendove u Crnoj Gori.

– Posebno nas raduje što, pored revijalnog dela u kojem ćemo mi nastupiti kao domaći izvođači, festival ima tendenciju da zauzme vodeće mesto u regionu za demo bendove, što je od posebnog značaja za Crnu Goru kao turističku i kulturnu destinaciju, još je važnije za mlade bendove koji dobijaju šansu da predstave svoj rad široj publici i pored toga možda i osvoje neko priznanje – rekao je muzičar.

Punkreas/ Photo: Promo (Zbrka fest)
Punkreas/ Photo: Promo (Zbrka fest)

Njegove kolege iz Punkreasa priznaju da se raduju još jednom rokrenrol festivalu u Crnoj Gori:
– Još više nam je drago što smo prepoznati od organizatora kao bend koji ima šta da kaže i pokaže muzički. Pozivamo sve ljubitelje rokenrola i prirode da posete i podrže ovaj festival i za trenutak napuste ovaj digitalni svet i odmore glavu. A mi ćemo kao bend ljudima pružiti ono što najbolje znamo – pank rok energiju! 

Da podsetimo, osim onlajn, promotivne ulaznice po ceni od 7 evra mogu da se kupe u lokalima “Propaganda” i “Floyd” u Nikšiću i u “Obala” u Danilovgradu

Previous post

MIPTV STUDENT PITCH CHALLENGE... Studenti FDU iz Beograda finalisti u Kanu

Next post

Live All Night Long... Best Before CRCB 12. aprila u klubu Pulse

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *