Home»Muzika»“Sloboda” u Festu… Koncertna promocija aktuelnog albuma benda E-Play 29. marta u zemunskom klubu

“Sloboda” u Festu… Koncertna promocija aktuelnog albuma benda E-Play 29. marta u zemunskom klubu

4
Shares
Pinterest Google+
E-play/Photo: Danilo Mataruga
E-play/Photo: Danilo Mataruga

Alternativni bend E-Play nastupiće prvi put u zemunskom klubu Fest u petak, 29. marta 2019. godine. Bend je najavio da će ovo biti jedinstvena prilika za koncertnu promociju albuma “Sloboda”, koji se pored digitalnih platformi može naći na CD-u u izdanju promoterske kuće Long Play.

– Album “Sloboda” definitivno je naš najozbiljniji poduhvat do sada i to u svakom smislu, od tekstualnog, muzičkog, pa do produkcije. Ne znam da li je naš najbolji album, ali je svakako najzreliji. Publika sama treba da proceni gde je njegovo mesto u našoj diskografiji. Na koncertu u Domu omladine (gde smo proslavili 20 godina postojanja) nije bilo vremena da posvetimo pažnju svakoj pesmi sa ovog albuma pa se unapred radujemo Festu gde ćemo svirati dosta novih pesama – izjavila je pevačica, basistkinja i autorka pesama Maja Cvetković.

Beogradski E-Play tokom 20 godina postojanja nikada nije trčao za nametnutim ukusima gomile, što se sjajno moglo čuti na prethodnim albumima “E-Play” (2000), “Crime” (2005), “Drago mi je da smo se upoznali” (2009) i “Obični ljudi” (2013).

Bez potrebe da nekome podilaze Maja, bubnjar Goran Ljuboja-Trut, gitarista Nemanja Velimirović i prateći vokal Kristina Jovanović-Kika pristupili su i novom albumu “Sloboda”, nazvanom po jednoj od sedam novih pesama.

Ulaznice za koncert su u prodaji po pretprodajnoj ceni od 600 dinara u klubu Fest i u Felix Shop-u (TC Sremska). Na dan koncerta cena ulaznice iznosice 800 dinara.

Previous post

TRI GODINE KOJE SU PROMENILE SVE(T)... Snima se biografski film o Sex Pistolsima

Next post

LUDI IRAC, OD DNA DO VRHA... Ozloglašeni Konor Mekgregor na Beldocsu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *