Home»Film»VRAĆAJU SE BIL I TED… Idemo na novo fantastično putovanje sa ludim metalcima, a pojaviće se i neke prave muzičke legende…

VRAĆAJU SE BIL I TED… Idemo na novo fantastično putovanje sa ludim metalcima, a pojaviće se i neke prave muzičke legende…

5
Shares
Pinterest Google+
Kijanu Rivs i Aleks Vinter/Photo: press promo
Kijanu Rivs i Aleks Vinter/Photo: press promo

Kijanu Rivs i Aleks Vinter najavili su produkciju trećeg filma franšize “Bill & Ted”, koja će početi ovog leta u Nju Orleansu.

Glumci su potvrdili su da će se nastavak, službenog naziva “Bill & Ted: Face the Music”, iduće godine naći u svetskim bioskopima.

Režiju za film potpisuje Din Parizot, a Vinter i Rivs će se ponovo naći u ulogama Bila Prestona i Teda Logana, dvojice “metalaca” koji putuju kroz vreme.

– Da bi ispunili svoju misiju, sada sredovečni najbolji prijatelji kreću u novu avanturu kada ih posetilac iz budućnosti upozori da samo njihova pesma može da donese sklad u univerzumu. Na tom putu im pomažu njihove porodice, stari prijatelji i nekoliko muzičkih legendi – deo je iz originalnog sinopsisa.

“Bill & Ted: Face the Music” je najavljen 21. avgust 2020. godine, 30 godina posle premijere originalnog filma “Bill & Ted’s Excellent Adventure” 1989. godine.

HL/Izvor: bosonoga.com

 

Previous post

Kad nebo odluči da zagrli svet... Bend Treća Smena predstavio lyrics video za novu pesmu "Kiša"

Next post

SRPSKA PREMIJERA FILMA "DUH VREMENA"... Kultni reditelj Lordan Zafranović na 66. Martovskom festivalu

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *