Home»Muzika»BREJKERSI U HALI SPORTOVA IZ PERA JEDNE TINEJDŽERKE… Sada znam o čemu su moji roditelji pričali… BONUS: FOTO GALERIJA (Partibrejkers + Turisti)

BREJKERSI U HALI SPORTOVA IZ PERA JEDNE TINEJDŽERKE… Sada znam o čemu su moji roditelji pričali… BONUS: FOTO GALERIJA (Partibrejkers + Turisti)

9
Shares
Pinterest Google+
 Partibrejkers/ Photo: AleX
Partibrejkers/ Photo: AleX

Samo za Headliner.rs svoje utiske s koncerta Partibrejkersa u Hali sportova na Novom Beogradu podelila je jedna beogradska tinjedžerka, gotovo duplo mlađa od benda u čiju je muziku zaljubljena. Evo njene priče… kratke, necunzirisane, iskrene…

Datum, 22. mart 2019. godine. Vreme, 21:50. Pale se svetla, udara ritam, adrenalin raste. Cane i njegov bend ponovo sijaju za beogradsku publiku. Melodija, tekst… u ušima mi odzvanja poznata muzika, ali čini mi se da su nekako još bolji. Generacija sam 21. veka, a za Caneta znaju i moji roditelji. Dok su  njegove pesme odzvanjale u autu moga oca i na cd plejeru u našem stanu, roditelji su mi govorili da su upravo te pesme lektira za mene i moje drugove. Tad još nisam u potpunosti razumela pravo značenje njihovih reči. Sada znam.

Te večeri je sve pucalo od energije u novobeogradskoj Hali sportova. Mnoštvo mladog sveta, pesma “Jedan poziv menja sve”, razlog zašto treba iskoristiti sve u životu. Hvala vam momci na ludom i brzom, jer srce i ljubav pokreću sve!

Anja Dinić

Brejkersi u akciji…

A kao predgrupa nastupili su Turisti:

Previous post

BUŽET S NEPOZNATIM BROJEM NULA... Bend Neprijatelj Prelazi Zeku objavio spot za singl "Reklame"

Next post

Objavljen kompletan lineup festivala kojim Woodstock slavi 50. godišnjicu... Iskreno, nismo oduševljeni

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *