Home»Muzika»Dva koncerta za Nišlije… Atheist Rap 28. i 29. marta u Feedbacku… Gosti School Bus i Crveni karton

Dva koncerta za Nišlije… Atheist Rap 28. i 29. marta u Feedbacku… Gosti School Bus i Crveni karton

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Poznati novosadski pank rok bend Atheist Rap ove godine obeležava 30 godina postojanja i rada, a tim povodom održaće brojne koncerte po regionu.

Nišku publiku očekuju dva potpuno različita i ekskluzivna koncerta, 28. i 29. marta u klubu Feedback.

Na oba nastupa Ateisti će imati gostujuće bendove –  School Bus i Crveni karton, mlađe snage sa kojima se druže i čiji rad podržavaju.

Atheist Rap/ Photo: AleX
Atheist Rap/ Photo: AleX

Četvrtak, 28. mart – Prva tri albuma uživo

Atheist Rap će 28. marta svirati isključivo pesme sa prva tri albuma – “Maori i crni Gonzales” (1993), “Ja Eventualno Bih Ako Njega Eliminišete” (1995) i “II liga Zapad” (1998), kojima su se afirmisali i stekli širu publiku.

Do sada su dva puta nastupali sa ovim konceptom, u beogradskoj Barutani i zagrebačkom Vintageu. Pre Ateista, kao njihovi specijalni gosti nastupiće bend School Bus.

School Baus/ Photo: Facebook/ School Bus
School Baus/ Photo: Facebook/ School Bus

School Bus je punk rock bend iz Knjaževca. Do sada su objavili tri izdanja: “Ljubav, bes, nostalgija” (Slusaj Najglasnije 2013), “Gledanje u Sunce” (Take It Or Leave It 2016) i “School Bus live at PsychoTherapy EP” (Take It Or Leave It 2017).

Ekubu benda čine: Miloš Ćirić (bubnjevi), Miroslav Milenović  (gitara/vox), Sava Živanović (bas) i Nenad Pejčić (gitara/vox).

Cena ulaznice iznosi  700 dinara (pretprodaja), a na dan koncerta (ukoliko ih ostane), na ulazu u klub cena će iznositi 900 dinara.

Atheist Rap/ Photo: Mikica Andrejić
Atheist Rap/ Photo: Mikica Andrejić

Petak, 29. mart – The Best Of Live

U petak će Atheist Rap odsvirati set listu najvećih hitova benda iz svih perioda karijere. Za koncert koji su održali u beogradskom SubBeernom centru 8. decembra 2018. godine publika je svojim glasovima odabrala top listu najomiljenijih numera benda.

Koncert je protekao u izuzetnoj atmosferi, a Feedback je pozvao Ateiste da ovu set listu izvedu i pred niškom publikom u čast jubileja benda.

Pre Ateista, kao njihovi specijalni gosti, nastupiće Crveni karton iz Kruševca.

Crveni karton/ Photo: AleX
Crveni karton/ Photo: AleX

Kruševački punk-rock-ska bend Crveni karton važi za jedan od najaktivnijih, najsmelijih i najtraženijih mlađih bendova u Srbiji, a njihove pesme su ohrabrujuće, obećavajuće i govore o receptu za bolji i uspešniji život u sve više demoralisanom društvu.

Ekipu Crvenog kartona čine: Vladica Ristić (vokal), Stevan Pavlović (gitara, vokal), Igor Mladenović (bas, vokal) i Ivica Luković (bubanj).

Cena ulaznice iznosi  700 dinara (pretprodaja), a na dan koncerta (ukoliko ih ostane), na ulazu u klub cena će iznositi 900 dinara. Napomena: ne postoje kompleti ulaznica za dva dana.

Previous post

"Designed to die (Radioactive Youth)"... dreDDup ima novi singl, novu postavu, a za nekoliko meseci i novi album...

Next post

Omladinska organizacija koja se bavi muzičkom, radijskom i teatarskom produkcijom stiže u BG... Helem nejse u Elektropioniru u okviru Kontakta 2019

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *