Home»Muzika»Van Gogh otvara prvi Montenegro Beer Fest na Cetinju

Van Gogh otvara prvi Montenegro Beer Fest na Cetinju

4
Shares
Pinterest Google+
Van Gogh/ Photo: Aleksandar Zec
Van Gogh/ Photo: Aleksandar Zec

Prvi Montenegro Beer Fest biće održan od 26. do 28. jula na Cetinju. Ovaj festival se organizuje u saradnji sa Belgrade Beer Festom i zato će od prvog izdanja na festivalu nastupiti najveće muzičke zvezde regiona.

Prvi Montenegro Beer Fest će otvoriti Van Gogh, jedan od najpoznatijih rok bendova u regionu. Zvonimir Đukić Đule sa svojim bendom već više od tri decenije stvara hitove i priređuje nezaboravne koncerte, a kako kažu posebno su srećni kada imaju priliku da od prvog dana učestvuju u stvaranju jednog novog festivala koji će Crnu Goru i Cetinje dovesti na mapu najznačajnijih muzičkih dešavanja u regionu.

BBF/ Photo: Marko Obradović
BBF/ Photo: Marko Obradović

– Belgrade Beer Fest je jedan od meni dražih festivala i uvek se posebno osećam na toj sceni. Kada su me organizatori pozvali da i ove godine učestvujem na Beer Festu, ali u Crnoj Gori, bio sam zaista počastvovan, jer će na Montenegro Beer Festu biti predstavljeno sve najbolje sa čuvenog beogradskog festivala – rekao je Đule dodao:
– Zato se izuzetno radujem susretu sa novom publikom na prelepom Cetinju, posebno što veoma cenim kulturno-istorijsko nasleđe Crne Gore koje se najbolje na Cetinju može doživeti. Siguran sam da će ovaj festival postići veliki uspeh već prve godine, a mi za prvi Montenegro Beer Fest pripremamo posebnu set listu na kojoj će se naći i pesme sa našeg novog albuma “More bez obala”. Naslov albuma je metafora za našu unutrašnju slobodu koja mora da bude neograničena, zato dođite na Cetinje i doživite tri dana bezbrižnosti i slobode koja najbolje može da se doživi samo uz pravi rokenrol.

Uživanje u vrhunskoj muzici će svakako upotpuniti i velika ponuda piva, pa će pored najpoznatijih indrustrijskih piva posetioci biti u prilici da probaju i pivske ukuse koje će predstaviti domaće kraft pivare.

Posetioce festivala očekuje sedam zona sa različitim programskim sadržajima i bogatom gastronomskom ponudom.

Kako saznajemo, uskoro će biti saopštena imena još muzičkih zvezda koje će učestvovati na prvom Montenegro Beer Festu.

Previous post

Srđa Simunović DST: Koncerti budu i prođu, ljudi ostaju...

Next post

Tomu Vokeru 2019. je dobro počela... Posle BRIT nagrade stigao i debi album "What a Time to be Alive"...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *