Home»Film» NIŠTA OD CRNOG BONDA… Idris Elba odustao od uloge tajnog agenta 007?

 NIŠTA OD CRNOG BONDA… Idris Elba odustao od uloge tajnog agenta 007?

4
Shares
Pinterest Google+
Idris Elba (Mračna kula)/ Photo: imdb.com
Idris Elba (Mračna kula)/ Photo: imdb.com

Idris Elba je progovorio o svojim šansama da se pojavi u ulozi agenta 007 u budućnosti, uz objašnjenje da ne želi uloge koje bi ga “obeležile”.

Glumac koji se proslavio ulogama u serijama “Žica” i “Luter”, bio je u najužem krugu kandidata za naslednika Danijela Krejga u budućim filmovima o Džejmsu Bondu, prema pisanjima raznih medija. Idris Elba nije negirao te navode, već ih je čak i podgrejao tvitom s rečima “Moje ime je Elba, Idris Elba”.

Sada deluje da su te šanse znatno umanjene.

– Bond je jedna od najvećih franšiza na svetu, i zbog toga, ko god završi u toj ulozi, moraće s tim da živi – rekao je Elba Event magazinu.

– Postaješ taj lik, i po njemu ćeš ostati prepoznat tokom mnogo narednih godina. Trenutno se bavim likovima koji mogu da žive zajedno sa Idrisom. Ne želim one koji bi me preuzeli i potpuno definisali – dodao je.

Ranije ove godine, Elba je postovao i selfi sa Danijelom Krejgom, što su mnogi protumačili kao znak da će upravo on biti njegov naslednik. Dvojica glumaca su se pojavili i slikali na dodeli Zlatnih globusa.

 

HL/Izvor: espreso.rs

Previous post

KULTURA NA DAR, ŠESTI PUT... Pošaljite fotku ili kratki film, budite i vi jedan od čuvara kulturne baštine Srbije

Next post

Grupa Lira Vega novim spotom za pesmu "Duhovi" najavila beogradski koncert

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *