Home»Muzika»Volt Pop i Bonecarver pobednici užičke “Zbrke u najavi”

Volt Pop i Bonecarver pobednici užičke “Zbrke u najavi”

5
Shares
Pinterest Google+
Bonecarver/ Photo: Atila Sabo
Bonecarver/ Photo: Atila Sabo

Bendovi Volt Pop iz Užica i Bonecarver iz Ivanjice pobednici su takmičenja “Zbrka u najavi” održanom prošlog vikenda u GKC Užice.

Pobeda im je omogućila predstavljanje lokalne rok scene zapadne Srbije na festivalu demo bendova Zbrka, koji će biti održan u Danilovgradu na Glavi Zete 1. i 2. maja.

Bend Volt Pop pobedio je na osnovu odluke žirija, dok je publika glasala za Bonecarver, pa je tako zadovoljena procedura takmičenja, kako su to nalagale propozicije “Zbrke u najavi”.

Volt Pop/ Photo: Atila Sabo
Volt Pop/ Photo: Atila Sabo

 – Bitno je naglasiti jako konkurenciju i sjajnu podršku koju su bendovi pružali jedni drugima tokom cele večeri i međusobno se bodrili, pa zato još jednom pozivamo sve bendove koji su nastupili u Užicu da se prijave za Zbrku. Dugujemo zahvalnost Gradskom kulturnom centru Užica i Ivanu Radoviću ispred Užičke rok scene, koji su prepoznali značaj Zbrke za afirmaciju rok bendova u regionu. Posle uspešno organizovane “Zbrke u najavi” odlučeno je da Zbrka fest i GKC uskoro potpišu i memorandum o saradnji, pa da “Zbrka u najavi” bude manifestacija koja će se i u budućnosti održavati u Užicu – istakli su iz organizacije Zbrka festa, dodajući  da će nastojati da model uspešne saradnje sa GKC Užice prenesu i na još neke druge gradove u regionu.

– Uskoro će “Zbrka u najavi” biti organizovana i u Banjaluci – otkrivaju organizatori.

Ivan Radović (Brat)/ Photo: AleX
Ivan Radović (Brat)/ Photo: AleX

Na takmičenju “Zbrka u najavi” u GKC Užice učestvovali su užički bendovi: Ispitni rok, Puls Herca, Sestre, Volt Pop, bend iz Požege Inkvizicija, beogradski sastav Sanitarium i ivanjički Bonecarver.

U žiriju su pored prestavnika organizatora, bili i Ivan Radović iz benda Brat i Ignjat Milićević ispred institucije domaćina.

Previous post

IZGUBIO BITKU... Preminuo glumac Luk Peri, Dilan iz serije "Beverli Hils"

Next post

10. EVROPSKI FEJSBUK PESNIČKI FESTIVAL... 9. i 10. marta na Novosadskom sajmu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *