Home»Muzika»GRUNGE SUPERGRUPA STIŽE, NARAVNO, IZ SIJETLA… Članovi bendova Foo Fighters, Pearl Jam i Melvins zajedno u studiju

GRUNGE SUPERGRUPA STIŽE, NARAVNO, IZ SIJETLA… Članovi bendova Foo Fighters, Pearl Jam i Melvins zajedno u studiju

5
Shares
Pinterest Google+
Sijetl supergrupa/Photo: instagram
Sijetl supergrupa/Photo: instagram

Neka od najvećih imena iz sveta grungea udružili su se u projekat koji bi mogao da rezultira novom, popularno zvano – supergrupom.

Već na prvi spomen Sijetla, muzičkim znalcima padaju na pamet Nirvana, Pearl Jam, Soundgarden i Foo Fighters, ali kape se skidaju onima koji se na prvu sete Melvinsa, Sunny Day Real Estate, i brojnih drugih koji su oblikovali ovu jedinstvenu muzičku scenu.

Mnogi od članova tih bendova sami su osnivali zanimljive projekte – Dejv Grol osnovao je Them Crooked Vultures, Edie Veder i Kris Kornel zajedno su sarađivali u Temple Of The Dog, a kako prenosi Metal Injection, Mat Kameron iz bendova Pearl Jam i Soundgarden udružio se s pevačem Melvinsa, Bazom Osbornom i bubnjarem  Foo Fightersa, Tejlorom Hokinsom u novom rock triju na sceni. Navodno je sve rezultat nedavnog koncerta u čast pokojnog Kornela na kojem su pomenuti muzičari zajedno nastupili.

Kao dokaz ovoj tvrdnji priložene su Instagram objave u kojima je Mat Kameron podelio nekoliko kratkih snimaka na kojima se nalazi u studiju s Hokinsom i Osbornom.

HL/Izvor: mixer.hr

Previous post

Ričard Bona, "afrički Sting", pred koncert u Beogradu: Ja samo stvaram muziku u pravcu gde me srce i um vode

Next post

Šta se dobije kada se spoje balkanska muzika i latin džez...  Novi album kvarteta Vlade Maričića & Brajana Linča

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *